Apadrinament lector

Aquesta tarda hem compartit una sessió de lectura i dibuix amb els alumnes de P5. Valorem molt positivament el compartir moments com aquests. Els alumnes de 3r han cuidat, respectat i valorat als alumnes de P5. Ens hem adonat que és molt maco, gratificant i educatiu el compartir. A la vegada ens adonem que no és tan fàcil llegir i explicar coses als més petits. Que cal anar a poc a poc i preguntar si van entenen el que els expliquem o llegim.
Tots hem posat de la nostra part perquè l’activitat hagi estat el màxim de profitosa. Els alumnes de P5 han mostrat molt d’interès i han cooperat amb els dibuixos, seleccionar imatges i explicar les fotos que anaven veient!
Des d’aquí felicitem a tots els participants i esperem repetir una experiència com aquesta més sovint!

Gaudiu amb algunes imatges de les parelles o padrins lectors!

Aquest article ha estat publicat en General, PARTICIPACIONS, Sant Jordi, TERCER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *