Fem de mestres i també aprenem com a estudiants

Avui… HEM FET DE MESTRES.
Els/les alumnes de 6è ens hem preparat un tema per explicar als/les alumnes de 3r i de 4t. No us penseu que ha estat un tema qualsevol. Els hem explicat com s’han de preparar per fer un examen. Primer, és clar, cada alumne de 6è s’ha treballat què s’ha de tenir en compte. A la web-guia de 6è a l’apartat de tutoria tenim una web que tracta sobre tècniques d’estudi. Entre elles: FER UN EXAMEN. Després, hem fet un esquema del què explicaríem als/les alumnes de C. Mitjà. I després cada nen/a de 6è ha apadrinat a un de C.Mitjà. La valoració ha estat molt positiva!!! Em tingut empatia amb els mestres i ara sabem què senten ells quan ens expliquen les coses.

Mireu què bé que ha estat…

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *