Fem teatre!

Per Sant Jordi, els nens i les nenes de 4t van estar preparant una obra de teatre. Tota la feina la van fer ells i elles sols: primer van proposar i votar el tema del que volien que anés l’obra. Van triar un títol i van repartir els personatges. Després, van escriure el diàleg i finalment van assejar. A més, el vestuari i maquillatge també va ser cosa seva. És a dir, les mestres només feiem de moderadores en tot aquest treball que els hi va costar tant.
En principi, només anaven a representar l’obra davant de l’altre quart, però, de sobte, es va anar afegint gent i més gent… Es van posar una mica nerviosos i nervioses, però van fer una bona feina i es mereixen una felicitació, per això els hi volem dir: MOLTES FELICITATS!

Aquest article ha estat publicat en FESTES, General, QUART, Sant Jordi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Fem teatre!

  1. Christian diu:

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!Quins nervis em passat.L’obre de teatre de Sant Jordi Modern Va ser MUDERNA!!!!!!!!!!!!!!!!He vist els vidieos hi han sigut super xulus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. mare del Christian diu:

    Uaaaa! Quina obre de teatre més bonica. Es notava que astavau molt nerviosos/es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *