Paraules, gestos i to de veu

A cultura estem treballant la Comunicació i hem vist que el to de veu que fem servir al dir una cosa, els gestos que utilitzem i les paraules que diem són molt importants en una conversa.
A més, aquests tres elements són molt importants a l’hora de resultar creïbles o no en una conversa. Per això a la classe vam fer un exercici per parelles i després en grup per treballar aquest aspecte i ens vam grabar per que així, al veure’ns, podriem comprobar si som creïbles o no.
El joc per parelles consistia en dir la mateixa frase però amb diferents gestos i to de veu. Els altres nens i nenes havien d’endevinar qui era el creïble i qui no.
El segon joc era en grup. Cada grup havia de representar la mateixa escena però una de forma creïble i l’altre no, de manera que els altres infants havien de dir quina era cadascuna.
Jutgeu vosaltres mateixos…

Aquest article ha estat publicat en General, QUART. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Paraules, gestos i to de veu

  1. Carla 4ta diu:

    Tots el vidios estan molt bé pero hi ha alguns que no massa. El vidio del Sergio, la Noelia,l’Aya i l’Inma vas dir, Sara, que era el vidio que tenia la millor nota i me adonat que esta malament no diuen le mateixes frases.

  2. laia exposito diu:

    si que es nota el gest i el to de veu. Els de cultura ho van fer molti molt beeeee

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *