Sortida al turó de Mata

El dijous llarder els nens i nenes de segon van fer una sortida al turó de Mata. Ens van acompanyar la Maria i en Roger, dos monitors ambientals que ens van ajudar a observar amb detall el nostre entorn. Per molts dels nens i nenes era la primera vegada que algú els explicava les característiques de les plantes, altres ja hi havien anat amb els seus pares i col·laboraven en les explicacions. Va ser una sortida enriquidora on van poder observar la seva ciutat des del turó amb sorpresa i entusiasme, van contrastar el que anaven veient amb el que haviem treballat a classe i van participar activament en les activitats que els anavem proposant.

El turó de Mata on PhotoPeach

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *