LA FIRA DE NADAL

Els nens i nenes de 2n han anat a la televisió local a cantar una nadala. En sortir han visitat la fira de nadal a la plaça de Santa Anna. A la parada de Can Graupera ens han explicat com s’elaboren les neules i n’han fet una demostració. També ens les han deixat provar. Estaven boníssimes! Més tard, el senyor dels corrúpies ens ha explicat un conte i ens n’ha regalat un de petit. Més tard, el senyor Marçal ens ha ensenyat a fer figures del pessebre amb fang. Després, hem fet un tomb per la fira tot mirant les paradetes. Quan passàvem per l’Ajuntament ens hi hem aturat per veure el seu pessebre gegant. El dinar l’hem gaudit al parc central. Ha estat una sortida plena d’activitats i ens ho hem passat molt bé.

La fira de nadal on PhotoPeach

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *