LES ABELLES I LA MEL

Estem estudiant les abelles. L’avi de l´Erik és apicultor i va venir a la nostra classe per ensenyar-nos coses de les abelles. Va portar un rusc amb les bresques plenes de mel i la va treure amb un ganivet.També va portar nèctar, pol·len, mel i jalea real.

mel02

mel03

mel01

Es va posar la roba que fan servir per treure la mel. L’apicultor és qui recull la mel. Es protegeix amb roba blanca i gruixuda, una màscara i guants perquè no el piquin les abelles. També porta un fogonet per fer fum i així les abelles es tranquil·litzen i és més fàcil treure la mel.

mel04

mel05

A la tarda vam menjar galetes amb la mel que ens va regalar l’avi de l’Erik.

mel00

Hem après moltes coses del món de les abelles.

Aquest article ha estat publicat en CURS 09-10. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *