THE OTHER BOLEYN GIRL, A treasure Hunt

 Pel curs de l’estiu vam fer una Treasure Hunt. La meva cacera del tresor es diu The Other Boleyn Girl. Està pensada per treballar al 2n cicle de la ESO. El curs passat vaig llegir el llibre Henry VIII and His Six Wives amb els meus alumnes de 3r. Per introduïr la història vam mirar abans Las Hermanas Bolena, sobre la vida de Anne Boleyn i la seva germana Mary, amant, abans que la seva germana, del rei. És un bon warm-up per explicar una mica de cultura i història, i treballar els temes que es trobaran en el llibre d’una manera més amena.He estructurat la cacera preguntant primer per les germanes, després per les dones del rei i els seus hereus per acabar buscant informació sobre la vida en la cort de Henry VIII. Aquesta serà la seva tasca final: imaginar-se allà vivint per un dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *