Educació infantil: gestió dels llibres i material per part de l’AMPA (termini 31/07/2019)

Com cada any, des de l’AMPA us oferim la possibilitat que gestionem l’adquisició dels llibres i material del Cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5).

Tots aquells que estigueu interessats heu d’enviar-ho un e-mail de confirmació d’interès a ampaescolaalmoster@hotmail.com.

Indiqueu sis-plau:

 • Nom complert de l’alumne/a
 • Curs que realitzarà
 • Si interessa el llibre de religió.

El termini finalitzarà el 31/07/2019, informant-vos que totes aquelles comandes que es rebin fora de termini no podran ser ateses.

Pels qui comenceu enguany a l’escola, més endavant us convocarem a una reunió per tal d’informar-vos con donar-se d’alta i el funcionament de l’AMPA.

SOPAR FI DE CURS 2018-2019

Des de l’AMPA Almoster, us animem a participar al sopar de fi de curs que tindrà lloc al pati de l’escola el proper divendres dia 21 de juny, després del festival.

Enguany apostem pel medi ambient i pel fet que som una escola verda, per tant us animem a que porteu de casa els vostres plats, gots i coberts reutilitzables, d’aquesta manera entre tots col·laborarem a reduir residus!

Després del sopar podrem gaudir de Disco mòbil.

La venta de tiquet es durà a terme al menjador de l’escola:

 •  Pel matí el dimarts 4  i el dijous 6 de juny de 9:00-9:30h
 • Per la tarda el dimarts 4 i el dimecres 5 de juny de 17-17:30h

Com que les taules es repartiran per grups, en el moment que adquiriu el tiquet haureu d’indicar a quina taula us seureu.

Preguem si hi ha algú amb alguna intolerància, ho faci saber en el moment d’adquirir el tiquet.

De ben segur que passarem una estona agradable per acomiadar aquest curs!

UN PATI PER A TOTS

Com ja sabeu, arran dels resultats de l’enquesta a les famílies, s’ha iniciat el projecte pati per tal de donar resposta diversa al joc de tots els infants.

És per aquest motiu que demanem la vostra col·laboració :

 1. Per aquest divendres 31 de maig: us animem a fer un pastís per tal de recaptar fons per les millores del pati.
 1. Fins dijous 30 de maig podeu dipositar els següents objectes a la caixa que hi ha a l’interior de l’escola:
 • Cassoles de metall
 • Graelles de forn
 • Capses metàl·liques
 • Flameres metàl·liques
 • Culleres de fusta
 • Espumaderes
 • Batedors
 • Tapes de paelles de metall
 1. Pel dissabte 1 de juny de 16:30 a 20h necessitem voluntaris/es per portar a terme part de la reforma (passeu-nos noms i telèfon i farem un grup de whatsapp a banda per concretar accions de  pintura, fusteria/bricolatge, jardineria)

Moltes gràcies!

5a Xerrada educativa: “Primers auxilis en infants” – 23 de maig a les 15:30h

Ja us podeu inscriure a la darrera xerrada del cicle Aprenent a educar organitzat per la regidoria de l’Ajuntament d’Almoster i la Comissió família de l’AMPA .

Aquesta quarta xerrada té com a títol “Primers auxilis en infants”, a càrrec de Mayca Zafra i Luana Llecha (diplomades universitàries d’infermeria del CAP de la Selva del Camp) i la nostra companya Carmina Poblet (metgessa de família al CAP Horts de Miró de Reus). Serà el proper dijous 23 de maig a les 15:30 a la Sala de plens de l’Ajuntament d’Almoster. Com que les places són limitades cal inscripció prèvia ( http://ves.cat/epdd )

Us animen a participar!

4a Xerrada educativa: “Com aprenen els infants” – 6 de maig a les 17:30h

Ja us podeu inscriure a la quarta xerrada del cicle Aprenent a educar organitzat per la regidoria de l’Ajuntament d’Almoster i la Comissió família de l’AMPA .

Aquesta quarta xerrada té com a títol “Com aprenen els infants”, a càrrec de Pilar Rubial (mestra d’educació infantil i primària) i serà el proper dilluns 6 de maig a les 17:30 a la Sala de plens de l’Ajuntament d’Almoster. Com que les places són limitades cal inscripció prèvia (http://ves.cat/eoVG ).

Us animen a participar!

2a Xerrada educativa: “Atrapats a la xarxa” – 4 d’abril a les 19:00h

Ja us podeu inscriure a la segona xerrada del cicle Aprenent a educar organitzat per la regidoria de l’Ajuntament d’Almoster i la Comissió família de l’AMPA .

Aquesta segona xerrada té com a títol “Atrapats a la xarxa”, a càrrec de Natàlia Martínez (psicòloga i psicoterapeuta d’Equip Gaia) i serà el proper dijous 4 d’abril a les 19h a la Sala de plens de l’Ajuntament d’Almoster. Com que les places són limitades cal inscripció prèvia ( http://ves.cat/eoLt ).

Us animen a participar!

Junta de l’AMPA

Xerrades educatives

Des de la regidoria de l’Ajuntament d’Almoster i la Comissió família de l’AMPA s’han organitzat un conjunt de xerrades educatives pels propers mesos de març a maig (us adjuntem el calendari ).

La primera “Com ser pares i mares dels nostres fills/es”, a càrrec de Guillem Massot (educador) serà el proper dijous 21 de març  a la Sala de plens de l’Ajuntament d’Almoster. Com que les places són limitades cal inscripció prèvia (http://ves.cat/eoEr ).

Creiem que són xerrades molt interessants i us animen a participar!

Festa de l’oli 2018

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que el proper diumenge 2 de desembre es farà una nova edició de la Festa de l’Oli a Almoster. Com ja és habitual, l’AMPA hi participa activament com a entitat, amb una parada on entre d’altres coses s’hi podran degustar pastissos elaborats per les famílies, i comprar taronges i mandarines. A més, durant tot el matí, per tal d’entretenir a la canalla, al costat de la parada de l’AMPA, hi haurà un espai d’esbarjo i entreteniment on s’hi podran fer activitats.

Per tal que la Festa de l’Oli Nou 2018 sigui un èxit i entre tots i totes ho puguem fer possible, ens dirigim a vosaltres per demanar-vos la vostra col·laboració.

Així és com podeu participar a la festa i col·laborar amb l’AMPA de forma molt senzilla:

ELABORACIÓ DE PASTISSOS

Durant aquests propers dies: pensar en els ingredients del pastís o postra desitjat. Dissabte 1 de desembre: elaborar, amb la major participació familiar, el deliciós pastís i portar- lo al menjador de l’escola de 18:00 a 20:00h on els recollirem per tenir-los a punt per vendre’ls l’endemà . Recordeu que l’estil es lliure, però que els pastissos han d’aguantar sense problemes estar tot un dia fora del frigorífic. No us oblideu d’apuntar els ingredients en un paper pel tema de les al·lèrgies i les intoleràncies!

AJUDANT A LA PARADETA

També es demana la vostra col·laboració el dia de la festa a la paradeta per tal d’ajudar als petits a fer les diferents manualitats i per tal d’ajudar a vendre els pastissos, els que esteu disposats a ajudar-nos una estona podeu posar-vos en contacte amb l’AMPA .

I sobretot : diumenge 2 de desembre al matí, participar i gaudir de la festa de l’Oli a la Zona Esportiva de l’Aubareda. A la parada de l’AMPA tothom qui vulgui podrà degustar la venda de l’assortit de tots els pastissos de les famílies de l’AMPA.

Us hi esperem a tots i a tots!

Gràcies per la vostra col·laboració,

Junta de l’AMPA