El projecte de l’escola gira al voltant de la dieta sna. Millorar la nostra alimentació és feina de tots. SOM EL QUE MENGEM!. Avui Jesús Brian Chuna de 6è ens explica, amb ajuda de la seva mare, un plat delicios que ens aporta energia i vitamines: LOMO SALTADO de Perú per 6 persones
ELABORACIÓ
Fregir les patates, reservar. Trossejar la carn en petits trossos (veure foto). fregir en una cassola amb una mica d’ oli i sal pebre al gust. Saltejar a foc viu per a que entri i li doni bon gust Afegir la ceba tallada en mitja lluna, el tomàquet tallat igual i el pebrot a tires. Tot saltejat perquè entri el foc.Afegir el Vi, les 3 cullerades de salsa de soja, i l’Aigua. Quan comença a bollir afegir una miqueta de fècula per a espessir la salsa.. FER L’arròs a banda i servir. BON PROFIT!