P3 A CASA: LA RÍNXOLS D’OR

Ja hem passat una altra setmana de confinament, però, poc a poc, podem anar sortint una mica més i ja podem començar a quedar amb alguns amics, familiars…sempre respectant les mesures de seguretat.

Aquesta setmana us he fet unes quantes propostes a partir del conte de “La Rínxols d’or i els tres ossos”. La veritat és que heu fet coses xulíssimes. M’encanta veure com jugueu, treballeu i feu servir la vostra imaginació. També hem d’agrair als pares que us ajudin i juguin amb vosaltres, tot i que jo crec que també s’ho passen pipa amb les propostes.

Heu fet cabanes fantàstiques, heu jugat amb les flors, heu saltat a les rajoles amb colors, heu fet el joc de memòria visual, heu après a fer rínxols, a ordenar coses per la seva mida i heu explicat el conte de moltes maneres meravelloses. Moltes felicitats!!! Cliqueu la foto i veureu el què han fet els vostres companys.

Molts petons per tots i un molt especial per la Queralt que aquesta setmana segur que està molt trista però que ha de saber que tots l’estimem molt. Molta força Queralt i família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *