TREBALLEM AMB GOTS DE COLORS

Comencem l’any i el segon trimestre amb energia i ganes de jugar i treballar. Aquesta setmana ens hem estrenat jugant amb gots de colors. Hem intentat reproduir models de gots apilats en equilibri i per això ens hem hagut de fixar amb el nombre de gots que necessitàvem de cada color, i també on els havíem de col.locar, per tant, hem treballat els colors, la numeració, les nocions sobre-sota, davant-darrera-costat, l’equilibri i la paciència…i a més a més tot això ho hem fet en parelles, cosa que ens ha servit per començar a treballar cooperativament. Ens ho hem passat tan bé que ja tenim ganes de repetir!

FOTOS

HA ARRIBAT EL TIÓ!

Avui 13 de desembre, Sta. Llúcia, és el dia que arriba el tió a l’escola i…un any més no ha fallat. Ha entrat silenciosament i s’ha amagat per l’escola. Sort que ens ha deixat un missatge i l’hem anat a buscar.

Els de P3 l’hem trobat tapadet al costat del radiador.  De seguida l’hem abrigat amb una manta i li hem posat menjar i aigua. Estem molt contents i tenim moltes ganes de cuidar-lo!

FOTOS

ANEM AL MERCAT A COMPRAR FRUITA

Aquest divendres passat, al matí, vam anar al mercat de Sta. Eugènia a veure les fruites de tardor. Vam anar-hi amb els cabassos i el carro, perquè la fruita que havíem de comprar pesava bastant. El noi de la parada ens va deixar tastar algunes fruites i ens va explicar algunes propietats d’aquestes. Després, com que teníem molt clar què necessitàvem per a la nostra recepta, li vam demanar quantes pomes volíem, quantes mandarines i quant raïm i finalment vam demanar el preu i vam comptar els euros que havíem de pagar. Ara ja ens sabem espavilar una mica més…

FOTOS