Activity: Can we cook without using fire?
Utilitzant l’experiment de l’ou en vinagre que ja havíem fet per treballar l’osmosi i les parts de l’ou, el tornem a fer al segon trimestre i aprofitem per treballar els diferents mètodes de conservació dels aliments: utilització de vinagre, sal, oli, assecatge, etc.. També aprofitem per introduir el concepte desnaturalització de les proteïnes.
We have even given names to the eggs: Clara i Antònia!





Va ser molt divertit. Em va agradar molt. I li vam posar nom a aquets ous la Clara, el Izan i el Antonio.
Pobre Antonio, clara i Izan 🙂
Pau
Clara, Antonio, Izan descanseu en pau ; )
Josep.
M’a va agradar quan vam treure el ou de l’aigua per veure com va quedar
Tudor
me a gustado
Mari
Aquest treball dels ous va ser molt divertit.
Va ser divertit quan volíem obrir l’ou i ensec es va esclatar :))
Berta
El treball va ser molt dur pk vam estar esperant molt de temps: 1 setmana pel vinagre i 1 altra pel colorant. I en un obrir i tancar els ulls tots els ous estaven completament assesinats !!! 🙁
Judit
eren ells meus ous Clara, Antonio i Izan