Sant Jordi

Avui us explicarem què hem realitzat durant aquestes dues setmanes anteriors. Perdoneu el retard però volíem posar tantes coses que se’ns han anat acumulant! 🙂

Però… ja no heu d’esperar més… aquí ho teniu tot! 😛

El dilluns passat, tota l’escola es va posar en marxa per poder decorar el passadís amb un mural ben bonic i divertit sobre Sant Jordi… Els Pinotxos també hi vam col·laborar…

Mireu què bonic!!

Mural de l'escola

 

 

 

 

 

I, a la tarda, vam repassar la màgica història del conte de St Jordi, amb aquest magnífic llibre, que té unes il·lustracions precioses. Us l’ensenyem! Com que a P3 ja havíem treballat el conte, quasi que només calia ensenyar els dibuixos, que els pinotxos ja explicaven la història sencera!

Llibre de Sant Jordi

 

 

 

 

 

 

 

I… va arribar l’esperat dimarts! El dia 23 d’ABRIL! SANT JORDI! Al matí, vam fer tallers amb els nens de P3 i P5 i vam elaborar uns titelles de Sant Jordi que ens serviran per jugar a casa i amb els nostres amics. Mireu com ens van quedar!

Titelles Sant Jordi

 

 

 

 

 

 

 

Després del pati vam començar a veure el conte de Sant Jordi a partir de l’aplicació de la pàgina www.edu365.cat. Com que les activitats no ens va donar temps de fer-les, si voleu a casa les podeu fer servir i ens podeu deixar un comentari per veure què us han semblat!

Us deixo l’enllaç!

http://www.edu365.cat/primaria/contes/contes_spc/jordi/index.htm

 

El dijous, tot celebrant el 100è aniversari de Joana Raspall i aprofitant que estem fet el projecte sobre les flors, vam recitar un poema seu, tot dient una frase cadascú. El poema que vam escollir és: La Margarida.

Us deixem un petit àudio on ens podeu escoltar… Ho vam fer bé?

I finalment… aprofitant altra vegada el projecte de les flors.. vam parlar sobre la rosa que va regalar St. Jordi a la princesa… creieu que ho saben? I tant! Aquí us ho demostren!

Què li regala St Jordi a la princesa?

 

 

 

 

 

 

Esperem que us hagin agradat totes les activitats! Fins molt aviat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *