LA DOBLE PRINCESA

En un país molt llunyà, en un bosc prop del poble,hi havia un castell on i vivia una princesa, un rei, i una reina, maes o menys, ere la dona del rei i la madrastra de la princesa.
Un dia la princesa passejava tranquilament pels jardins reials, recollint flors quant sense cap avis van entrar cinc guardiants que van agafar a la princesa de mans i peus mentre ella cridava:

-Deixeume! Qridarè al meu pare i lio dire que os emprezoni!!!

De sobte el rei va sortir al valcó i quant va veure l’enrenou va vaixar rapidament a mirar que passave.Llavors els cinc guardiants van exclamar ahlora:

-La princesa ha robat a cinc tendes de la ciutat, per aixó ara ens l¡’amportem cap a les masmorres.

-Que! Pero si jo no he sortit del castell!!!- va exclamar ella pero ja ere masa tard perque ja s’he l’estaven emportant cap a la torre mes alta mes allunyada del poble i mes vigilada de la historia del país.
Allí s’hi trovava ella sola, amb un llit incomodisim, aranyes que penjaven del sostre i sorra que sortie de la paret.
Pero,que havie fet ella per estar en aquella situació?
De sobte, per la ciutat, uns dies despres corrie la veu que havien tancat a loa princesa a la masmorra i aixó, va arrivar a les orelles d’un noi que de petit havie jugat amb la princesa i s’havien fet amics, per aixó volie esvrinar qui ho havie rovat perque savie que ella aixó no ho farie mai.
Al car d’uns dies de buscar va beure a una noia i a la madrastra que parlaven en un amagatall i va sentir que la madrastra li deia a la noia:

-Ho hem aconseguit, la princesa ja es a la masmora, hara no hi haura areu a la corona i ju seré la nova reina, i tot gracies a tu i a les pocimes convertidores del mag Mic.

-Si pero ara la recompensa de 3000$

-Si,si l’unic que t’interese son els diners.

Ellno s’ho podia creure, havie fet transformar a aquella noia en la princesa per a rovar joieries hi ser la reina!!!
Peró ell, com un llampec savie com arreglaro, savie on tenie les juies la reina i com salvar a la princesa per aixó, rapid com un llampec a casa seva i va agafar un parell de cosses i es va endinzar cap a dins el bosc.
Alo cap de caminar una vona estona va arrivar a la torre masmora, on havien tancat a la princesa. Llavors va entrar corrents i a mitjes escales va pensar

-Aquesta torre es molt coneguda per tres raons:
-La mes aillada del poble…
-La mes alta…
i la tercera quina era … a si!
– La meas vigilada
Pero quant es va adonar del que acavava de dir va exclamar:

-Que!?! No ho aconseguire mai de la vida!!!

Llavors va idear un pla i va seguir.
Quant va arrivar a dalt els hi va dir als guardians:

-M’ha dit el mando de patrulla (el jefe) que hi anessiu un moment al poble per parlar-hi, que hem quedi jo. Per que anessiu rapid.

-Si d’acord- va dir un d’ells-Te les claus.

-Adeu fins ara-va dir-los el noi pero quant ja no els veia va correr a obrir a la princesa i nomes li va dir- vinc a salvar-te pero ara corre, ja to explicare mes tard.

El noi li va donar una toga perque no la reconeguesin i quan van haver entrat al palau li van explicar tot al rei pero aquest no s’els creia per aixo el noi va anar darrere dels trons reials i va obrir una finestreta de darrere del tron de la reina i d’allí en va caure totes les joies que havien estat rovades uns dies avans i es aquell precis instant va apareixer la madrastra i el rei va ordenar que la empresonesin a ella i a aquella noia a la torre.
Ai8xí aquelkl país va tornar a la normalitat i al cap d’un temps la princesa es va casar amb el noi que l’havie salvat, ara rei.

FI

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *