RODOLINS

Si la flautina vols portar,
en Català hauràs de parlar.

Per poder menjar,
les mans t’hauràs de netejar.

Has de portar la bata cordada,
diu la flautina ben educada.

Les coses has de portar,
a la motxilla o en una bosseta de mà.

La flautina no porta xiclets
per no fer-se mal a les dents. 

 

JA S’ACABA EL SEGON TRIMESTREPlor

I COM CADA ANY COMENCEM UN DE NOUSorprès

QUE EN AQUEST CAS ES ELSomriure

¡¡¡¡¡¡¡¡¡TERCER TRIMESTRE!!!!!!!!!!!!Rialla

ANIMAL FANTÀSTIC

El meu animal es diu Poquipo. L’agrada els llocs secs però que tinguin aigua. El seu cap es d’un llangardaix, el seu cos d’un guepard, la seva cua d’un peix i les seves potes d’un elefant. També l’agrada que l’acaricin per què es molt carinyos. De menjar l’agrada la pasta, la fruita i la carn però sobretot l’agrada la pizza de 4 formatges o de salmó, de tonyina i beacon…

Si vols crear el teu animal fantàstic, clica d’amunt la imatge.

VIQUIPEDIA

M’agrada la viquipedia perquè sempre trobo el que vull. Es clar, per trobar les coses i porta tot bé ordenat, també perquè te fotos i ho pots trobar en molts idiomes. Surten religions, ciutats, gent, animals(etc…). El que vull dir es que em va molt bé per buscar coses.

Les vacances de Nadal

En les vacances me les  vaig passar molt bé . Explicaré els dies mes importants per mi.El primer va ser la nit del 24, vaig anar a sopar a un restaurant amb els meus tiets, avis i cosins per part de pare, vaig jugar molt amb la meva cosina i també vaig tocar la pandereta. Al dia següent vaig anar a dinar a casa dels meus tiets per part de mare però abans d’això vaig obrir el meu regal que era una camara digital de color rosa. El dia 26 els meus tiets van venir a casa meva i em vaig fer fotos i vídeos amb la meva cosina. El dia de cap d’any per la nit vaig dinar i preparar per celebrar per l’any 2009, quan me les vaig menjar, vaig anar a casa d’una amiga de la meva mare i vaig fer fotos i em vaig posar barrets de festa i vaig xiular amb les espantavelles. El dia 6 els meus tiets van venir a menjar-se el tortell, en el de nata em va tocar a mi el rei i la havà a ningú, en el tortell de crema el rei li va tocar a la meva mare i l’havà també.Ah!!!!! Percert  els Reis Mags em van portar el joc de els sims dos Bon Voyage  i una motxilla nova. Els meus tiets em van regalar el joc de Mysims Kingdom. Va ser genial espero que arribi l’any que bé.