Lliurament de la medalla d’or a La Mercè

El lliurament de la Medalla d’Or de Tortosa a la Mercè serà el 20 de febrer a les 11 del matí a l’Espai Sant Domènec.
A les 12.30, a la Biblioteca Marcel•lí Domingo, inauguració de l’exposició de fotos basada en les aportacions al bloc “Som de la Mercè”.
Dinar obert a tota la Comunitat Educativa de la Mercè i a qualsevol persona que senti com a seva la nostra escola al Restaurant “Lo Llaüt”, a Ferreries.

PDC del Casc Antic de Tortosa

L’Escola La Mercè, va participar en la Jornada de Treball “Grup Administració Pública” , el dimecres 16 de desembre de 2009, a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal Marcel·lí Domingo. Aquest jornada forma part de les directius de partida del futur Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) del Cas Antic de Tortosa.

Els PDC’s son una estratègia d’intervenció social i territorial que mitjançant un procés participatiu conjunt de tots els agents implicats, vol donar respostes globals a les necessitats d’una comunitat amb la finalitat de millorar la qualitat de vida del conjunt de la població del territori objecte d’intervenció. En definitiva, aquesta figura de planificació pretén que el teixit associatiu, les administracions i la resta d’agents socials i econòmics s’articulin al voltant d’un procés continuat en el temps de reflexió i definició del tipus d’intervenció necessària per millorar la qualitat de vida de la comunitat, a partir d’una gestió transversal i adaptativa als canvis.

Dintre de l’estudi i diagnòstic participatiu i comunitari per al Casc Antic de Tortosa s’han realitzar més de 25 entrevistes personalitzades a representants d’associacions de veïns, entitats públiques i privades, tècnics municipals i els diferents col·lectius poblacionals que coexisteixen al casc antic de Tortosa, amb l’objectiu de determinar, des de l’experiència i vivència de cada interlocutor/ora, els temes sensibles que afecten la qualitat de vida al barri.

EL BLOC LA MERCÈ FINALISTA ALS PREMIS CATALUNYA 2009

El bloc del CEIP La Mercè ha estat elegit finalista en la segona edició dels Premis Blocs Catalunya dins la categoria educació.

Volem donar les gràcies a tots i totes per haver-nos donat el vostre suport durant el període de votacions. Tot aquest seguiment ens ajuda a valorar positivament aquesta tasca i ens engresca i motiva a continuar endavant.

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2009 – VOTA BLOC LA MERCÈ

EL BLOC DE LA MERCÈ ESTÀ INSCRIT AL PREMI BLOCS CATALUNYA 2009 –
CATEGORIA EDUCACIÓ

http://www.stic.cat/premisblocs/index.php?option=com_php&Itemid=57&categoria=43
Des d’aquest dimecres 17 de juny comença el període de votacions, que durarà fins el proper 10 de setembre.

Per votar: Només cal escriure el vostre correu electrònic a:
http://www.stic.cat/premisblocs/index.php?option=com_php&Itemid=58&categoria=43&id=598

després rebreu un correu demanant confirmar el vot..
‘http://www.stic.cat/premisblocs/confirmacio-del-vot?codi=LbVaGgyd&bloc=598