Long Beach!

Nosaltres els alumnes de cs em escollit un país o illa que estigues al Estats Units.Per fer el treball em utilitzat la eina prezi.M’ ha servit per aprendre coses noves de el país que he fet. He àpres coses noves que no savia d’ aquest país,a escriure en àngles, com es el país, diferents verbs per fer el treball… Ho eh àpres gracies a la meva mestra que ma ajudat a entendeu més, la rubrica com a pauta per anar seguin i tenir mes bona nota… M ha encantat fer aquest treball!

Un comentari a “Long Beach!

  1. La presentació del treball al l’eportfolio és correcte ja que respons a algunes de les preguntes de l’autoavaluació.
    Respecte el Prezi (rúbrica):
    Fas només 1 frase utilitzant there are i és correcte. Fas tres frases comparatives i són correctes. Utilitzes alguna frase amb una estructura diferent i són correctes. Hi ha 2 faltes. Les fotos són adequades al tema treballat. Hi consten totes les fonts d’informació. En total són 26/30. Tu t’has puntuat 26/30!!
    Felicitats pel treball Ainhoa!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *