ENTREVISTA A L’ ALFONS !!!

El divendres 15 de 2013  l’ Aida, el Martí, l’ Adrià i jo li vam fer una entrevista a l’ Alfons , ens va agradar molt fer-la. Vam escollir nosaltres a la persona a que entrevistar.                He aprés un munt de cóses de l’ história de Vimbodí ( com es diuen els capgrosos: Patarram, Matapuçes,  Peligricachondo, Cagafred…) (Que desde la democráçia fins hi han hagut 7 o 8 alcaldes) ( I que els gegants ens els van donar els de l’ Espluga perquè s’  els van mullar i no els volien ja fa molt temps).  i moltes coses del cinema ( quan va començar, es difíçil mantenir un cinema…)                                                                                   També he aprés a fer anar el móbil per gravar.

En grup hem aprés a estar tots d’ acord, a acollir una persona, a fer tots la mateixa feina..   Espero que li hagi agradat.                                                                                                        VA SER MOLT DIVERTIT!!!!       

                                                                                                       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *