INGREDIENTS:
500 g d’arròs.
500 g de peix.
100 g de pebrot sec.
Col verda.
1 pastanaga.
1 mandioca.
1 ceba.
1 albergínia.
1 llimona.
2 oli.
1/4 l tomàquet concentrat.
100 g sal.
all (1/4 de gra).
Bitxo 0 pebre.
PREPARACIÓ
Moldre el gra d’ all amb julivert, sal, pebre (en gra 0 en pols) i una mica de pebrot.
sec.
Netejar el peix, tallar en 3 0 4 parts.
Escalfar l’ oli en una olla, abocar- hi la ceba, la sal i el tomàquet diluït en una mica d’aigua, 2 minuts després introduir el peix i deixar coure a foc lent uns 5 minuts.
Afegir un litre i mig d’aigua i les verdures pelades, deixar coure durant una hora, una vegada que les verdures estan cuites, retirar-les amb el peix i una mica de salsa. En el líquid que queda, abocar-hi l’arròs net. Cobrir-ho i deixar coure durant 15 minuts.
Servir l’arròs en un plat calent, acompanyat de les verdures i el peix.