Gràcies Montse

Vull donar les gràcies a la Montse perquè m’ha ajudat a portar a terme aquest curset, perquè aquest blog no hagués funcionat si no fos per ella, i simplement vull donar-li les gràcies perquè sí , per ser una gran persona i amiga i perquè moltes de les coses que fa ho realitza sempre pensant en el bé dels alumnes i dels companys i companyes del cole. Mooooooooooltes gràcies Montse.

Raquel

One thought on “Gràcies Montse

 1. Montse Serra

  És estrany però fins avui no he llegit aquest article. M’han obert el correu de l’xtec i alguns missatges que em consta que m’han enviat no els he pogut llegir, algú els ha llegit per mi i els ha borrat… M’imagino que per això no havia llegit aquestes paraules.
  Raquel sense tu també hagués estat impossible.
  Merci per les teves paraules, i merci per iniciar l’aventura de la formació amb mi.
  Estic segura que farem moltes coses juntes, pels nens/es, i per l’escola!!!
  Petonets i fins demà!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *