Pràctiques amb la Motic

Aquest divendres continuarem fent activitats amb la lupa binocular, aprendrem a fer videos , a mesurar algunes parts dels insectes i a escriure el nom de les diferents parts  directament en la pantalla. També imprimirem alguna foto.

Aneu pensant més activitats que podriem realitzar el proper divendres.

                                                                                                                                                                                  Montse i Raquel

4 thoughts on “Pràctiques amb la Motic

 1. Pilar M. i Begoña

  Hola a tothom!

  La sessió del dia 13 de novembre ens va sorpendre perquè van començar amb el dibuix de la sargantana i això, ja va ser engrescador perquè ens van adonar que no sabien ben bé com era. Per exemple, alguns no sabien on situar les potes, quants dits tenien, etc. Van riure molt mirant els dibuixos que ens anàven sortint.També va ser divertit quan es va escapar la sargantana i tothom havía d’anar darrera d’ella.
  Ben bé som com a nens!!

  Fins divendres.

 2. carme, vanessa, fina, marta i maria

  La sessió de l’altre dia va ser molt sorprenent, amb la motic van poder decobrir coses dels animals que a ull nu no les vam veure. Vam tenir un problema, els animals grans, com la sargantana no es veien sencers, hi havia massa augments. En canvi els petits, com el cuc bola es veien molt bé.

 3. Montse Serra

  Tenim pendent de penjar al bloc aquests dibuixos que vau fer… i posteriorment les fotos aconseguides i les dades de mesura, però trobar el moment per fer-ho i que la tecnologia no et falli és complicat.
  Heu començat a provar activitats amb els nens/es??? Animeu-vos i pengeu les fotos.
  Fins demà!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *