Quina millor manera d’iniciar el blog que mostrant els nostres mestres pastissers, amb les mans a la massa? No sentiu l’olor?…
Aquest curs, els alumnes de l’Aula d’Acollida hem celebrat la castanyada fent panellets. N’hem fet de pinyons, de coco, d’ametlla i de xocolata. Tots han quedat boníssims; els de coco però són els que han tingut més èxit.
En voleu la recepta? Apunteu:
1) Barrejar patata bullida, ametlla mòlta, sucre i la pell d’una llimona retallada. Cal barrejar-ho tot amb les mans fins que quedi una massa compacta.
2) Dividir la massa en cinc parts (una per a cada classe de panellets) i fer boletes de cada una de les parts.
3) Cobrir els panellets amb pinyons, coco ratllat, xocolata, etc.
4) Pintar-los amb rovell d’ou batut i posar-los a la safata del forn
5) Posar la safata al forn fins que els panellets quedin ben daurats (15 minuts a foc ben fort) i… ja els tenim apunt de menjar!
Felicitats als cuiners!