Fem panellets!

Quina millor manera d’iniciar el blog que mostrant els nostres mestres pastissers, amb les mans a la massa? No sentiu  l’olor?…

Aquest curs, els alumnes de l’Aula d’Acollida hem celebrat la castanyada fent panellets. N’hem fet de pinyons, de coco, d’ametlla i de xocolata. Tots han quedat boníssims; els de coco però són els que han tingut més èxit.

En voleu la recepta? Apunteu:

1)     Barrejar patata bullida, ametlla mòlta, sucre i la pell d’una llimona retallada. Cal barrejar-ho tot amb les mans fins que quedi una massa compacta.

2014-10-30 11.08.31

2)     Dividir la massa en cinc parts (una per a cada classe de panellets) i fer boletes de cada una de les parts.

3)     Cobrir els panellets amb pinyons, coco ratllat, xocolata, etc.

2014-10-30 11.29.02b

4)     Pintar-los amb rovell d’ou batut i posar-los a la safata del forn

2014-10-30 11.48.06

5)     Posar la safata al forn fins que els panellets quedin ben daurats (15 minuts a foc ben fort) i… ja els tenim apunt de menjar!

2014-10-30 12.49.22

Felicitats als cuiners!

 

 

Publicat dins de General | 1 comentari