Hem portat el nostre dimoni a la platja

El dilluns, dia 9 de maig, alumnes i professors de les aules d’acollida de l’Institut Eugeni d’Ors i de les Escoles Lestonnac i M.D. de l’Assumpció ens vam trobar per anar tot junts a portar el nostre dimoni a la platja. També ens van acompanyar els nois i noies de l’Institut Barres i Ones.

Vam anar amb metro des de Sant Roc fins a Pompeu Fabra, vam baixar pel carrer del Mar fins a la Rambla. Vam deixar “El dimoni de la crisi” als peus de “El dimoni ho té cru”, al costat de molts dimonis i dimoniets d’altres escoles de Badalona.

Després vam fer un joc per grups, “Descobrim Badalona”. Al final vam visitar l’exposició “Forjadors de la festa”, a la planta baixa de l’Ajuntament i a la sala “El Refugi”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *