Carnestoltes

p1000337.JPGUn any més hem celebrat a les escoles el CARNESTOLTES. Com sempre va arribar ple de consignes i ordres a complir si volíem un bon carnestoltes celebrar.

Diferents festes es van portar a terme, però la que voldríem destacar és la que es va fer conjuntament totes les escoles, del barri, al Poliesportiu de Llefià, amb participació de pares i mares, monitors, alumnes de les escoles del barri i xerinol·la i diversió. (PEE Badalona)

Un cop més… HO HEM FET JUNTS !!!!Rialla

LUDOÈTNIA

p1000286.JPGEl grup de 7 en acció va construir ja fa 3 anys uns jocs gegants per jugar al pati. No eren jocs qualsevols si no que volien recollir jocs d’arreu del món, de diferents ètnies. Per això en diem la ludoètnia. Aquests jocs van passant d’escola en escola per poder-los disfrutar un cop l’any tots plegats, tot el munt de nens i nenes de les 7 escoles (uns 2000). Una vegada més, aquest curs hem tornat a gaudir-los i, al pati, als passadissos de les diferents escoles hem jugat a jocs nous, diferents dels que cada dia juguem i ho hem fet en grup, comunitàriament.

APADRINAMENTS

Tot buscant la forma de connectar-nos entre uns i altres he trobat un vídeo d’apadrinaments que trobo molt il·lustratiu.

Mercè . Botey.

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/rW1z6fa6skg" width="425" height="350" wmode="transparent" /]