Felicitats!!!!

Estimats alumnes,

Aquest any a l’assignatura d’informàtica hem fet el projecte blocs per primer cop. Ara que el curs s’està acabant ens toca valorar com ha anat, que hem après, que hem aconseguit, quines dificultats hem trobat, quines coses podríem millorar. El resultat està al bloc, però sobretot en l’aprenentatge que heu assolit.

Cal dir que la meva valoració global és positiva i per això en primer lloc us vull felicitar a tots per la vostra feina.

Crec que hem après moltes coses entre d’altres: fer recerca a Internet, fer servir processador de textos, utilitzar el correu electrònic de manera habitual, fer presentacions PowerPoint, fer servir el bloc, tractament d’imatges. Tot això ho hem fet d’una manera integrada i per tant segur que us serà útil per feines que hagueu de desenvolupar en el futur.

També hem trobat dificultats, però aquestes ens han de servir per aprendre dels errors i poder millorar en propers treballs.

Ens alguns moments el funcionament dels grups no ha estat l’adequat, però les ganes d’alguns han fet que al final la feina sortís endavant, i d’aquesta manera fossin un exemple pels que de vegades no han treballat com calia. És molt important el ser capaços treballar cooperativament, on cada membre del grup és important per assolir un repte.

Segur que podríem millorar moltes coses, com la puntualitat en l’entrega de feines, la correcció ortogràfica en els treballs, la responsabilitat vers al grup, portar sempre el material, però ens ha d’omplir de satisfacció quan veiem les presentacions de socials, els còmics d’anglès, les cançons de música, els murals d’educació física, i aquelles altres coses que vosaltres heu elaborat per iniciativa personal.

També sóc conscient de la manca de temps de dedicació a l’escola i les hores que hem hagut de dedicar a casa. Però com ja us vaig dir al principi, res important es pot aconseguir sense esforç.

Us he de dir que he dedicat moltes hores a aquest projecte, però les dificultats que ens hem anat trobant, han fet que jo mateix aprengui moltes coses que al principi no coneixia i per això us vull donar les gràcies.

Malgrat l’esforç que ens ha costat, sapigueu que he gaudit molt aquest projecte i per això us torno a felicitar i us dono les gràcies per l’esforç.

El vostre professor.

Manel Martín

One thought on “Felicitats!!!!

 1. evi1005

  Hola Manel! gràcies per haver dedicat tant temps a casa per haver escrit aixó.
  i també perquè ens has felicitat a tots.

  Espero que no t’enfadis al veure tantes faltes!!!!!

  Goodbye!!!

  petons EVA VY!!!!¡¡¡¡¡

Leave a Reply