THE FOUR HEROES

Aquest còmic que hos presentem el grup 4 es la tasca que el nostre professor Manel ens ha manat fer d’anglés.Pels que hos desenvolupeu malament amb l’anglés ara hos farem cinc cèntims del que va el nostre còmic.Tracta d’una fàmilia que viu normal fins que dels ous que fa  el pare per esmoçar  surt un estrany individuo anomenat doctor egg.Aquest s’escapa i  la família que encara que no ho sembli són superois, van darrere de la seva caça.Esperem que hos agradi.cool-cartoon-7117951.pngcool-cartoon-711821.pngcool-cartoon-720676.pngcool-cartoon-720730.png

2 thoughts on “THE FOUR HEROES

  1. yhm1017

    La vostra presentació és molt xula.
    Jajaja!
    Ja ens veurem a l’escola!

  2. lss1134

    Quina història més original! Hi té humor, aventures i misteri. Això si, el que més m’ha agradat ha sigut, els noms dels personatges.

Leave a Reply