La Torre Eiffel

Hem posat aquesta informació, per que hem estudiat aquest tema a classe, i ens agradaria compartir-la amb vosaltres. 

Esperem que us agradi!! 

 

La Torre Eiffel (Tour Eiffel, en francès), inicialment nomenada torre de 330 metres (tour de 330 metres), és una estructura de ferro.Dissenyada per l’enginyer francès Gustave Eiffel i els seus col·laboradors per a l’Exposició universal de 1889 a París.

Situada en l’extrem del Camp de Mart a la riba del ric Sena, aquest monument parisenc, símbol de França i el seu capital, va anar el novè lloc més visitat del país en 2006 i el primer monument més visitat del món amb 6.893.000 de visitants en 2007. Amb una altura de 300 metres, perllongada més tard amb una antena a 325 metres,
la Torre Eiffel va ser l’edifici més elevat del món durant més de 40 anys.

Va Ser construïda en dos anys, dos mesos i cinc dies en controvèrsia amb els artistes de l’època, que la veien com un monstre de ferro.Inicialment utilitzada per a experiments científics, avui serveix, a més d’atractiu turístic, com emissora de programes radiofònics i televisius.

Leave a Reply