Enllaç a les tutories grupals

Us adjunto els enllaços a les tutories grupals. Cliqueu a la que us vagi millor segons el vostre horari.

RECORDA: abans d’entrar has de llegir bé el tutorial d’ús que us vam fer arribar fa uns dies.

Tutoria grupal de les 11h

meet.google.com/ojk-rawu-gfq

Tutoria grupal de les 17h

meet.google.com/qbo-yuqm-ipx

Si quan entreu voleu veure a tots els companys i companyes a la vegada, abans us heu d’haver instal·lat una extensió de Google Chorme que es diu: MEET GRID VIEW. Us la deixo en aquest enllaç.

https://chrome.google.com/webstore/detail/google-meet-grid-view/bjkegbgpfgpikgkfidhcihhiflbjgfic

Fins aviat!

Activitats de la setmana del 15 al 19 de juny

Hola de nou jupiterians i famílies,

Ja hem arribat a la darrera setmana de curs, i sabem que aquest últim trimestre ha estat difícil per tots. Per aquest motiu hem volgut tancar aquest curs d’una manera lúdica i divertida. Aquesta setmana us proposem fer un trivial, el turotrivial.

Per fer-lo heu de primer visualitzar el tutorial. Cliqueu sobre la paraula.

Tutorial

Després cliqueu sobre la imatge del nen per accedir al trivial.

Aprofito per recordar-vos, pels que encara no ho heu fet, que heu de demanar hora telefònicament a l’escola per tornar els llibres socialitzats que teniu a casa.

Ens veiem el dilluns (15.06) amb l’última videoconferència del curs. Com sempre serà a les 11h o a les 17h, com us vagi millor!

Una forta abraçada per tots i totes!

Activitats de la setmana del 8 al 14 de juny

Hola de nou jupiterians i famílies,

Una setmana més comença i amb ella us faig arribar les propostes d’activitats de les diverses matèries. Tan sols ens queden dues setmanes per acabar aquest curs, que ràpid ha anat tot des del setembre.

Com que ja anem acabant, i tal i com us vaig dir a la darrera videoconferència, és necessari que els que teniu alguna tasca pendent de setmanes anteriors ens les feu arribar el més aviat possible.

En aquest document, a l’apartat d’ALTRES PROPOSTES, us recordo (pels que no ho heu fet ja) que cada alumne ha d’omplir la seva autoavaluació d’aquest trimestre.

Ens veiem el dilluns (08.06) amb una nova videoconferència a les 11h o a les 17h, com us vagi millor!

Una abraçada molt i molt gran!

Activitats de la setmana del 1 al 7 de juny

Hola de nou jupiterians i famílies,

Una setmana més us faig arribar les propostes d’activitats de les diverses matèries. En aquest document, a l’apartat d’ALTRES PROPOSTES, us en proposem dues de molt importants:

  • Com us vaig anticipar la setmana passada, el proper divendres 5 de juny és el dia mundial del medi ambient. En aquest apartat trobareu més informació de la tasca a fer.
  • Ahir us vaig enviar un correu explicant el procés d’autoavaluació que han de fer tots els alumnes.  

Ens veiem el dilluns (01.06) amb una nova videoconferència a les 11h o a les 17h, com us vagi millor! Pels que us ho esteu preguntant, sí farem un nou joc i serà un Kahoot!

Una abraçada molt i molt gran!

Activitats de la setmana del 25 al 31 de maig

Hola de nou jupiterians i famílies!

Sembla mentida que hagi passat tant temps des que ens vam dir adéu, però m’agrada molt que cada dilluns quan ens veiem retornen les nostres rialles i estem una mica més units.

Encarem una nova setmana i amb ella venen noves propostes. Com a novetat us informo que s’acosta el dia mundial del medi ambient, el proper 5 de juny, i que com a Escola Verda és un dia que celebrarem. Ja us anirem informant de les iniciatives que volem portar a terme.

En aquest correu us adjunto les tasques a fer durant aquesta setmana. Aneu fent com sempre al vostre ritme, i adaptant-vos a la vostra situació personal i familiar. Esteu treballant molt bé jupiterians, seguiu així! 

Ens veiem el dilluns (25.05) amb una nova videoconferència a les 11h o a les 17h, com us vagi millor!

Una abraçada molt i molt gran!

4a Proposta de la Carme Miquel i les nostres aportacions a la 3ª proposta

Ja tenim aquí la 4ª proposta de la Carme Miquel!. Tothom que vulgui pares, mares, mestres, alumnes…. podeu enviar-nos alguna cosa que us hagi suggerit el seu dibuix. Pot ser un escrit o un dibuix, o el que us hagi suggerit. Amb tot el que rebem cada setmana farem un recull i el penjarem a la web.

Vinga, animeu-vos! Podeu posar el vostre nom a dins del quadre o de la vostra creació.

Recordeu que s’ha d’enviar a:  turonetcarmemiquel@gmail.com

SI VOLEU VEURE LES NOSTRES APORTACIONS DE LA 3ª PROPOSTA FEU CLIC A LA IMATGE DE LA FLOR

Activitats de la setmana del 18 al 24 de maig

Hola de nou jupiterians i famílies!

Desitjo que estigueu tots i totes molt bé, i que gaudiu cada vegada més de les sortides al carrer. Recordeu que és molt beneficiós i positiu per la nostra salut sortir a passejar o a fer esport, així que aprofiteu-ho!

En aquest article us adjunto les tasques a fer durant aquesta setmana. Aneu fent com sempre al vostre ritme, i adaptant-vos a la vostra situació personal i familiar. Esteu treballant molt bé jupiterians, seguiu així!

Una setmana més veureu que a l’apartar d’ALTRES PROPOSTES us demanem un dibuix pels alumnes de sisè (només per aquells que no l’han enviat), és per fer-los un detall i els necessitaríem tenir el més aviat possible.

Aprofito per recordar-vos que ens veiem el dilluns (18.05) amb una nova videoconferència a les 11h o a les 17h, com us vagi millor. Aquesta vegada farem un nou joc, i per això us demano que quan us connecteu tingueu preparat un llapis, un full i les vostres ments molt actives!

Una abraçada molt i molt gran! Fins aviat!

 

Activitats de la setmana del 11 al 17 de maig

Hola de nou jupiterians i famílies!

Ja fa gairebé dos mesos que estem confinats i sembla que tot està començant a millorar. Això ha estat possible, en part, a l’esforç que hem fet tots i totes. Felicitats campions/es! Però recordeu, hem de seguir sent molt prudents.

Una vegada més comencem una nova setmana i ja en queden ben poques per acabar aquest curs. Us adjunto les propostes per aquests dies, i com sempre veureu que a sota del document hi ha una proposta d’organització de la setmana.

Una setmana més veureu que a l’apartar d’ALTRES PROPOSTES us demanem un dibuix pels alumnes de sisè (només per aquells que no l’han enviat), és per fer-los un detall i els necessitaríem tenir el més aviat possible.

Aprofito per recordar-vos que ens veiem el DILLUNS (11.05) amb una nova videoconferència a les 11h o a les 17h, com us vagi millor. Aquesta vegada us demano que abans de connectar-vos penseu 3 colors i 3 adjectius que us defineixin, farem un joc!

Us trobo molt a faltar! Una abraçada molt i molt gran!

Activitats de la setmana del 4 al 10 de maig

Hola de nou jupiterians i famílies!

Desitjo que tots seguiu molt bé! Espero que poc a poc aneu gaudint més de les vostres sortides amb els pares i aneu recuperant part de l’espai del carrer del que no podíeu gaudir fins ara.

Una vegada més comencem una nova setmana, i amb ella us adjuntem un document amb les propostes per aquests dies. Esteu treballant molt i molt bé, felicitats a tots/es!

Veureu que aquesta setmana deixem el projecte de la festa en pausa (encara no l’hem acabat), però hem de recordar algunes coses abans de continuar.

Fixeu-vos bé que al final del document hi ha l’apartat d’ALTRES PROPOSTES, on aquesta setmana n’hi ha de diverses i importants.

Aprofito per recordar-vos que si durant el cap de setmana us mireu les tasques i teniu algun dubte o problema, el DILLUNS (04.05) farem una nova videoconferència. Aquesta serà a les 11h o a les 17h, com us vagi millor, i així ens ajudem entre tots/es a resoldre els dubtes que tinguem.

Una abraçada molt gran jupiterians!