Fem pa amb llevat

A mig mes d’octubre vam estudiar la classificació dels fongs i vam trobar els llevats. Les tutores ens van proporcionar els ingredients necessaris (aigua, farina, llevat de pastisser, sal i un polsim de sucre) per a fer pa.

Primer que tot vam començar rentant-nos les mans.

5  14

Tot seguit vam posar un mantell damunt les taules i vam començar a barrejar els ingredients.

1   10

Com podeu veure aquí hi ha el llevat i a continuació ja hi vam afegir la farina i l’aigua.

11  12

Una vegada ben amassat vam començar a fer un xurro, després el vam tallar en petits trossos i cadascun de nosaltres vam poder fer el nostre disseny. 😆

Van quedar molt bé!!!

13

Després tocava reposar la massa durant dues hores.2

La Maria ens els va coure a la cuina.

4

I després tots vam menjar pa amb xocolata. Va ser boníssim!!! 😛

7   18

 

Aquest article ha estat publicat en EXPERIMENTS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *