SETMANA CULTURAL

El dilluns vam anar a l’ajuntament per parlar amb l’alcalde de la Seu, que es diu Albert Batalla. Li vam fer preguntes sobre la feina que es fa a l’ajuntament i després ens va ensenyar l’edifici que està construit al damunt d’una església romana.

El dimarts van venir l’Isidre Domenjó i la Carme Invernón per parlar del seu llibre  “La trementinaire de les nenes rosses”

El dimecres vam anar al Aiguabarreig del riu Segre i el Valira. Vam anar a un camp a esmorzar i alguns es van picar amb les ortigues. Ens ho vam passar Xupi Bé 😆 . A la tarda vam veure una obra de teatre que feien els nens de 5è A ” La princesa i el drac”.

El divendres vam fer la mona  pels nostres fillols   i a tarda ens la vam menjar al pati.


Ara podeu veure les fotos que ens van fer:

Fotos a l’aiguabarreig:

dsc003081

Fotos de la visita a l’ajuntament:

dsc002651

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *