VISITA DEL GUERAU

Ahir vam rebre la visita del Guerau, el pare de l’Aleix. Aprofitant que treballa en una granja i que en el nostre projecte de medi hem treballat els animals, vam demanar-li si podia venir a explicar-nos coses sobre la granja i els porcs.

Ens va ensenyar unes fotos molt interessants sobre la granja i els porcs i ens va resoldre molts dubtes i curiositats que teníem com per exemple: quants garrins poden parir en cada una sola vegada, quants anys viuen els porcs, quant pesen al néixer, quantes vegades poden tenir garrins, com ajuden els treballadors en el part…i moltes coses més!

 

 

 

 

 

Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses. Moltes gràcies Guerau!

Aquest article ha estat publicat en 1r, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *