Altres blocs. Exposició Propostes de construcció sostenible.

L’alumnat del cicle formatiu de Desenvolupament i Aplicació de Projectes de Construcció – grau superior- de l’Institut Cristòfol Ferrer de Premià de Mar  i alumnes d’instituts de Canàries, Madrid, Andalusia, Castella i Lleó, Biscaia i Castella la Manxa,  han creat un Bloc de propostes conjuntes de construcció sostenible.
Un dels objectius és compartir les característiques dels sistemes de construcció i utilització de recursos naturals i energies de la vivenda tradicional de les diferents comunitats, en el cas dels estudiants catalans,  la masia. L”objectiu és realitzar propostes per a una construcció sostenible. Les condicions fonamentals passarien per aprofitar les energies renovables, utilitzar materials no contaminants de l’entorn més pròxim sense malmetre l’entorn, reduir els residus tant en la elaboració dels materials constructius com a l’enderroc i posterior tractament, i racionalitzar l’ús de l’aigua en els edificis.

Comments are closed.