Aquest dilluns 10 de febrer hem estat a l’hort de la Sinia Sant Gervasi, a Vilanova i la Geltrú.
La Remei, la responsable de l’hort, ens va ensenyar l’explotació a l’aire lliure i l’hivernacle. Els productes d’hivernacle que fan són els tomàquets, cogombres, mongetes i alguna varietat de flors.
A l’aire lliure solen tenir pebrots, enciam, faves, pèsols, espigalls, cols, escaroles, cebes… Nosaltres vam poder veure els espigalls i varietats d’enciams i cols.
Per acabar, ens van oferir un esmorzar molt saludable: ENCIAM! amb tomàquet, pèsols, pastanaga, carbassó, olives, tonyina, formatge, pebrot i mandarines. RIQUISSIM! Tot i que no a tots els hi va agradar…
Podeu veure la nostra visita en aquestes imatges:
Què és el que més us va agradar de la visita?
Quins hàbits i recomanacions per una alimentació sana hauriem de seguir?