Aquest dilluns 10 de febrer hem estat a l’hort de la Sinia Sant Gervasi, a Vilanova i la Geltrú.
La Remei, la responsable de l’hort, ens va ensenyar l’explotació a l’aire lliure i l’hivernacle. Els productes d’hivernacle que fan són els tomàquets, cogombres, mongetes i alguna varietat de flors.
A l’aire lliure solen tenir pebrots, enciam, faves, pèsols, espigalls, cols, escaroles, cebes… Nosaltres vam poder veure els espigalls i varietats d’enciams i cols.
Per acabar, ens van oferir un esmorzar molt saludable: ENCIAM! amb tomàquet, pèsols, pastanaga, carbassó, olives, tonyina, formatge, pebrot i mandarines. RIQUISSIM! Tot i que no a tots els hi va agradar…
Podeu veure la nostra visita en aquestes imatges:
Què és el que més us va agradar de la visita?
Quins hàbits i recomanacions per una alimentació sana hauriem de seguir?


MA ENCANTAT BERTAM.!!!
quan vaig veure l’hort emb ba semvlar super divertit i super gran i quan vaig veure el gat em ba asustar molt pero sobre tot em va agradear molt iGRACIES BERTA!!!!!
Era molt xulo pero no em va agradar el mengar.
Volia dir menjar.
Berta crec que vaig ser la única que em vaig manjar 4 platos i el quart em van deixar 3 olives.
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Llupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hola Berta a sigut molt xulo la peli.