CLOENDA DEL BUFALLETRES

Avui, dia 2 d’abril hem tingut la segona visita d’en Bufalletres, el senyor Francesc carregat amb històries i jocs que ens han fet estar molt atents.

Hem passat molt bona estona escoltant i admirant els contes i els petits museus que hem portat entre tots i que heu preparat tan bé.

Cal felicitar a les famílies per la seva ajuda i cooperació. Heu fet molt bona feina!

Fotografies Bufalletres

Hem fet una sortida molt interessant

Dijous, dia 15 de febrer vam anar al Museu CosmoCaixa a fer una sortida d’inici de projecte que ens ha servit per entrar directament en el tema i experimentar d’allò més. Podíem fer un munt de coses amb diferents materials que hi havia en una sala. Per exemple alguns vam fer uns circuits amb pals i fustes perquè hi pogués passar una bala de vidre petita, altres vam experimentar amb un tub d’aire que llençava petits objectes en l’aire.

També hi havia una petita sala amb materials i ordinadors per realitzar stop motion de manera fàcil. Podies inventar-te tot un conte o simplement experimentar a veure què és el que passava.

En una altra taula hi havia tot de petits aparells i cables per poder muntar un objecte en moviment… Ens va costar una mica, però van arribar a sortir petites andròmines que ens van animar a provar altres coses.

Abans de dinar vam fer un parell de visites a diferents espais del museu. En el bosc inundat vam poder veure diferents animals, com per exemple una serp molt gran o un peix més gran que una piranya que també és carnívor.

Fotografies de la sortida