ENS QUEDEM A CASA…

Hola a tothom, com esteu?

Abans de res, una abraçada molt forta a tothom. Som conscients que són dies difícils i que, probablement, estareu tots molt nerviosos, avorrits i amb ganes de sortir al carrer. Estigueu tranquils que tot això acabarà aviat i ens tornarem a retrobar d’aquí pocs dies. Ànims!

Ara bé, els vostres tutors i tutores, creiem que és important que no deixeu de treballar una miqueta aquests dies. No avançarem feina, però aprofitarem per repassar algunes coses que ja hem anat veient al llarg del curs.

Aquí us deixem un parell de links per a que aneu fent una mica de feina al llarg d’aquests dies de confinament.

Fes clic a: CINQUÈ

Fes clic a: SISÈ

També podeu fer Clic a les diferents pestanyes de la part superior del bloc (Racó de mates, Racó de llengua.. i a ALTRES ACTIVITATS)  Si necessiteu fer algun comentari (sense faltes, jejeje) ho podeu fer… Trigaran una mica a aparèixer al bloc.

Cuideu-vos molt, feu cas als pares, tingueu una mica de paciència i penseu que, quan sigueu grans, tothom parlarà d’aquests dies que estem vivint. Són d’aquelles coses que acaben sortint als llibres d’història.

Una forta abraçada,

Els vostres tutors que us estimen molt.

TREBALLEM AMB SCRATCH

app-scratch

Editor Online de Scratch

Si no el vols descarregar el programa i vols treballar online, fes clic AQUÍ i comença a practicar.

Editor Offline de Scratch

Si vols descarregar Scratch al teu ordinador, i treballar sense connexió a internet, fes clic a (Download) en funció del Sistema Operatiu que tinguis:

· Mac OS X – Download

· Mac OS 10.5 & Older – Download

· Windows – Download

· Linux – Download

· Android – Download