Dimecres 24 d’octbre de 2007

Hola noi@s,
els que ja heu aconseguit penjar una pàgina web i inserir-hi una taula buida i una imatge, avui heu de crear dues noves pàgines que estiguin vinclades amb la primera. És a dir, des de qualsevol de les tres s’ha de poder accedir a les altres. Tema: Internet al mòbil; preus companyies que ho ofereixen, serveis que inclou. Què són les pàgines de pagament? quines pàgines són de pagament?Per què es paga per pàgines que des de l’ordinador són gratuites? i més informació que trobeu sobre el tema. Pista: hi ha una notícia sobre vodafone que ha sortit aquesta setmana.

Brian: no sé com portes lo del fòrum. He pensat que poder seria una idea interessant promoure un fòrum entre tots els alumnes de 4rt sobre tots els temes relacionats amb el viatge de fi de curs: organització del bar, destí del viatge, … En parlem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *