Sortida a la riera

Avui hem fet una excursió fins al Molí d’en Frigola, on l’Eloi ens esperava per explicar-nos quins animals podem trobar al riu Daró: vertebrats, bernat pescaire, ànecs, llúdries, granotes, serps d’aigua, crancs, l’espinós, … i invertebrats, barquer, sabater, larves d’escarabat, de libèl•lula, … Hem pogut veure i tocar alguns animals. Després, ben equipats hem anat a la riera a pescar. Hem trobat molts capgrossos, barquers, larves, barbs de muntanya i molts altres animals. Quan hem acabat els hem tornat al riu. Ha sigut molt didàctic, divertit i entretingut. Després hem dinat i hem pogut jugar una estona, fer cabanyes i els grans han fet una excursió pels voltants. Ho hem passat molt bé.

Aquest article ha estat publicat en CEIP La Pedra Dreta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *