Reportatge sobre el Relaciona’t i Creix, al Vallès Educa

Us deixem l’ adreça del reportatge que Vallès Educa va fer el passat dimecres en una de les sessions del Relaciona’t i Creix. Desitgem que gaudiu del reportatge.

http://votv.xiptv.cat/el-valles-educa/capitol/capitol-3-08

Publicat dins de General | 2 comentaris

Emissió programa Vallès Educa als diferents mitjans de comunicació

Al llarg d’ aquesta setmana, podrem veure un reportatge exclussiu sobre el nostre projecte en diferents mitjans de comunicació. Us deixem els horaris d’ emissió:

CANAL TERRASSA

Dimecres 21:00/23:00
Dijous 15:30
Divendres 18:30
Dissabte 14:30
Diumenge 11:30/22:00
Dilluns 18:30

VOTV

Dimecres 18:30
Dijous 17:00
Divendres 15:30

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El passat dimecres, els nostres alumnes de sisè van ser protagonistes del programa Vallès Educa que emet la Xarxa de Televisions Locals.

Els alumnes van ser enregistrats dintre de la cinquena sessió del Relaciona’t i Creix, en el marc del dia internacional de les ciutats educadores. Us fem arribar l’ enllaç del programa. 

Imatge de previsualització de YouTube
Publicat dins de General | Deixa un comentari

SESSIÓ 5. RELACIONA’T I CREIX

La nostra escola ha participat dintre del dia internacional de la ciutat educadora realitzant una sessió del nostre projecte RELACIONA’T I CREIX al centre de Terrassa.

Els alumnes han fet un treball de recerca en primera persona, en petits grups, per tal de conèixer les dificultats i les barreres arquitectòniques que podem trobar-nos al centre de la nostra ciutat.

Ha estat una sessió molt productiva on els alumnes han pogut gaudir de l’ autonomia necessària per poder fer aquest procés reflexiu i viure en primera persona les limitacions que, de vegades, mostra el nostre entorn.

Ens sentim orgullosos de col·laborar amb la ciutat en un dia com avui  potenciant activitats innovadores que serveixin als nostres alumnes a créixer coneixent la diversitat i aprenent a ser millors ciutadans i ciutadanes, amb un esperit crític i constructiu.

 

Us deixem més informació sobre el concepte CIUTATS EDUCADORES.

http://www.edcities.org/ca/

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Experiències del Relaciona’t

Us fem arribar el missatge que van transmetre dues ex-alumnes del Relaciona’t als seus companys i companyes de l’ escola Joaquima Vedruna dintre de la presentació de la quarta edició de l’ activitat compartida.

Hola! Som dues noies que venim a explicar-vos la nostra experiència sobre el projecte que vosaltres fareu. Segurament estareu pensant que això és la xerrada de l’ any però esteu equivocats.

Els vostres professors us hauran explicat les normes, els horaris, com funcionaran a partir d’ ara els dimecres, etc. i haurà intrigat molt, només sabeu que tot serà molt divertit perquè us ho diuen altres però fins que no ho visqueu no serà el mateix.

nosaltres estem convençudes que després d’ avui tots vosaltres esperareu impacients els dimecres, pujar per aquelles rampes que costen la vida i et deixen sense respiració, però només pensar que us estan esperant uns nens encantadors amb un gran somriure fa que et sigui igual.

Només dir-vos que gaudiu molt des del minut zero, que no tingueu por perquè aquí aprendreu moltes lliçons i a divertir-vos de veritat.  També aprens que amb un somriure o una mirada tot pot canviar, aprens a sentir-te millor amb tu mateix, a poder comunicar-te amb una persona sense dir cap paraula i també a descobrir sentiments que mai haguessis pogut sentir.

Però això s’ acaba, tot té un principi i un final, gaudiu molt i siusplau, tracteu als nens i als profes com si fossin la cosa més important per vosaltres. Val la pena!

Petons i records dels nens i nenes de 1r ESO. Us trobem a faltar!

Irene Montesinos i Sara Sánchez

IMG-20160210-WA0055

Publicat dins de General | 1 comentari

Parlem del Pi?

El passat dilluns 24 d’ octubre els alumnes de sisè de l’ escola Joaquima Vedruna van assistir a una xerrada sobre paràlisi cerebral i sobre el funcionament de l’ escola El Pi impartida per dues persones que coneixen molt bé la mateixa: la directora del centre Mercè Palau i l’ educadora de la classe del globus Marta Sagrera.

Els alumnes van poden endinsar-se una mica més en allò que trobaran quan vagin a fer les sessions del Relaciona’t.

El proper 26 d’ octubre serà el moment de fer la presentació oficial del projecte per tots els alumnes, on posarem el punt de partida a aquest nou curs.

SOM-HI!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

NOU RELACIONA’T!

BONA TARDA!

Ja hem iniciat el curs 2016/17 i ha arribat el moment d’ iniciar un nou Relaciona’t i Creix. Durant aquest curs molts seran els canvis que es produiran:

Nous mestres

Nous alumnes

Noves sessions

Estem amb moltes ganes de continuar gaudint de les sessions juntament amb els nous grups que encetaran un any més, aquesta activitat compartida que ja forma part de la nostra vida a ambdues escoles.

Aviat trobareu informacions i notícies sobre l’ arrencada d’ aquest IV Relaciona’t i Creix.

Publicat dins de General | 2 comentaris

Tancament Relaciona’t i Creix 2015/16

Avui dimecres 15 de juny s’ ha fet el corresponent tancament del Relaciona’t i Creix. Els alumnes del Joaquima Vedruna han pujat a l’ escola El Pi per compartir la darrera estona dintre d’ aquest clima de complicitat i amistat que s’ ha generat al llarg de les 20 sessions.

Ha estat una sessió final amb un punt d’ emotivitat però també d’ alegria pel fet de retrobar-nos en un espai on hem pogut gaudir de tants moments de joc.

Ara és torn de deixar pas als cursos següents que ja demanen pas.

 

IMG-20160615-WA0033

Publicat dins de General | 1 comentari

Visita dels alumnes del Pi a l’ escola Joaquima Vedruna

 

 

El passat 8 de juny, els alumnes de l’ escola El Pi van visitar l’ escola Joaquima Vedruna per tal de poder compartir una estona de companyerisme i de retrobament.

Els alumnes de l’ escola Joaquima Vedruna havien preparat una representació del que havia estat per a ells aquestes sessions i la sorpresa va ser tenir un públic tan especial.

La sorpresa va ser, per tant, mútua i vam poder gaudir d’ una bona estona plegats després de la finalització de les sessions de joc.

 

DSC_0226 (1)

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Presentació Congrés Internacional Psicomotricitat

El passat 16 d’ abril, vam tenir el plaer de compartir el nostre Relaciona’t i Creix al I Congrés Internacional de psicomotricitat i neurociència, realitzat a l’ Universitat Ramón Llul-Blanquerna

Dintre del marc de les jornades, vam ser acceptats per poder presentar una comunicació sobre el projecte que realitzem per tercer any consecutiu davant de molts dels assistents al Congrés.

La nostra presentació va ser molt ben valorada i persones d’ arreu d’ Espanya van apropar-se per interessar-se pel nostre treball ja que van quedar molt sorpresos i encantats amb la feina que fèiem.

Aquesta bona resposta dels assistents ens ha de servir per tal de continuar treballant i millorant el Relaciona’t. Per donar-li vida i continuïtat.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari