PROGRAMA 161. 11 març 2017

La Victoria i la Marta de l’INSTITUT JOSEP LLUÍS SERT entrevisten a l’Aritz i al Pierre que participen en el programa d’intercanvi i a la Manoli i al Jordi, membres de l’Orquetra i Cor de professors de Música de Catalunya. També ens parlen de l’Ecofesta, de la jornada de portes obertes del seu centre i de l’obra de teatre musical “Pirates de Castelldefels”.

rie-161-sert

 

PROGRAMA 160. 25 febrer 2017

El Joaquim, la Lorena, l’Albert, la Naiara, la Núria i l’Iker, del Taller de Ràdio de l’ESCOLA SANT FERRAN, ens porten un noticiari, la música que els hi agrada, un joc de cert o fals i la secció “La paraula que més m’estimo en català”.

rie-160-st-ferran

 

PROGRAMA 159. 18 febrer 2017

La Mila, l’Elizabeth, la Clàudia, la Luana i l’Héctor, del Taller de Ràdio de l’ ESCOLA ANTONI GAUDÍ, entrevisten a l’Àngels Solà, directora tècnica de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. I també ens parlen de bàsquet, Cuba, el poble de Clariana, gimnàsia artística i Viladecans.

rie-159-gaudi

PROGRAMA 158. 4 Febrer 2017

L’Héctor, la Laia, la Mireia, la Mar i la Candela de l’ESCOLA ELS PINS, entrevisten al Pepe, ex-director del seu centre i actual tutor de 3r. També ens expliquen el projecte que sobre la nostra ciutat estan fent aquest any a la seva escola.

rie-158-pins

 

PROGRAMA 154. 12 Novembre 2016

La Inés i la Valentina, de l’INSTITUT LES MARINES, ens parlen del projecte Comenius del seu centre, de les activitats realitzats sobre cultura i valors al voltant de “La nit de les dones” i dels tallers que s’estan desenvolupant a l’institut.

rie-154-marines

 

PROGRAMA 153. 5 Novembre 2016

L’Aroa, l’Albert, la Núria, la Paula, l’Ainoa i la Mar de l’ESCOLA SANT FERRAN ens presenten una entrevista amb el Manu Reyes (ex-alcalde de Castelldefels), ens porten a diferents llocs del món, ens expliquen la campanya de recollida de residus al seu centre i fan un joc de notícies falses i verdaderes.

rie-153-santferran