PROGRAMA 169. 14 novembre 2017

La Júlia, l’Adrià, la Laura, la Valeria, la Mar, l’Arnau, l’Álex i el Raúl, que fan el taller de ràdio a l’INSTITUT CASTELLDEFELS, ens mostren alguns reportatges que han fet al taller al llarg d’aquest primer trimestre: el futur nom del seu centre, tendències de moda, youtubers famosos, fitxatges futbolístics, una broma telefònica i una entrevista còmica.

 

PROGRAMA 167. 24 octubre 2017

L’Aina, l’Ana, la Mar, la Laia, la Susana, el Jordi i el Teo, que estan fent el Taller de Ràdio a l’ESCOLA SANT FERRAN, ens porten un programa amb música, notícies del seu centre, un joc de veritat o mentida i algunes coses més.
RiE 167 St Ferran

 

PROGRAMA 165. 10 octubre 2017

Iniciem el curs 17-18 amb un programa conduit per alumnes del taller de ràdio de l’ESCOLA ANTONI GAUDÍ.

El Marc, la Georgina, el Mateo, el Miquel i l’Armand entrevisten a l’Eduard que té una col·lecció molt gran de papallones. També ens parlen de les joguines Lego, el tennis, l’illa d’Eivissa, la Coca-cola i l’esquí.

RiE 165 Gaudi

 

PROGRAMA 161. 11 març 2017

La Victoria i la Marta de l’INSTITUT JOSEP LLUÍS SERT entrevisten a l’Aritz i al Pierre que participen en el programa d’intercanvi i a la Manoli i al Jordi, membres de l’Orquetra i Cor de professors de Música de Catalunya. També ens parlen de l’Ecofesta, de la jornada de portes obertes del seu centre i de l’obra de teatre musical “Pirates de Castelldefels”.

rie-161-sert

 

PROGRAMA 160. 25 febrer 2017

El Joaquim, la Lorena, l’Albert, la Naiara, la Núria i l’Iker, del Taller de Ràdio de l’ESCOLA SANT FERRAN, ens porten un noticiari, la música que els hi agrada, un joc de cert o fals i la secció “La paraula que més m’estimo en català”.

rie-160-st-ferran

 

PROGRAMA 159. 18 febrer 2017

La Mila, l’Elizabeth, la Clàudia, la Luana i l’Héctor, del Taller de Ràdio de l’ ESCOLA ANTONI GAUDÍ, entrevisten a l’Àngels Solà, directora tècnica de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. I també ens parlen de bàsquet, Cuba, el poble de Clariana, gimnàsia artística i Viladecans.

rie-159-gaudi