PROGRAMA 188. 16 Octubre 2018

L’Éric, el Ferran, el Lucas, el Sergi, la Martina i el David, que fan el Taller de Ràdio a l’ESCOLA ANTONI GAUDI, entrevisten a l’Óscar, enginyer tècnic. També ens parlen del Marc Màrquez, de video-jocs, de França, de cavalls i de youtube.

 

PROGRAMA 186. 19 juny 2018

La María, la Xènia, l’Stefano i els dos Víctor, que fan el taller de ràdio a l’ESCOLA SANT FERRAN, ens han preparat alguns temes al taller sobre medi ambient i l’slime; també ens parlen de colònies, de la seva festa de graduació i ens expliquen com es veuen d’aquí a deu anys.


PROGRAMA 185. 12 juny 2018

La Laura, la Eneritz, l’Éric, el Biel, el Jordi, el Marçal, l’Iker i el Nil, de l’INSTITUT MEDITERRÀNIA, ens parlen de mediambient i de les seves activitats com a escola verde, de la importància de les abelles, de la prehistòria i de la filosofia que fan a primer de batxillerat.


PROGRAMA 184. 5 juny 2018

El Marc i el Dani, que fan el Taller de Ràdio a l’INTITUT LES MARINES, ens porten reportatges sobre l’escola verda, la pena de mort, Medea i el seu projecte digital. També ens llegeixen algunes obres guanyadores dels premis Sant Jordi de l’institut.

 

PROGRAMA 181. 17 ABRIL 2018

La Jimena, l’Edurne, el Pau, el Sergio i el Marc, que fan el Taller de Ràdio a l’ESCOLA SANT FERRAN, ens parlen del festival d’Eurovisió, dels X-men, de com fer xuxi, ens expliquen alguns acudits i ens llegeixen poemes dels petits del seu centre.

 

PROGRAMA 180. 10 ABRIL 2018

La Daniela, la Sofia, la Meritxell, els dos Álex, el Julio i el Martí, del taller de ràdio de l’ESCOLA ANTONI GAUDÍ, ens parlen de récords d’atletisme, salt de perxa, esports d’aigua, mòbils, invents i futbol.