(nova versió de les faves a la catalana)
Cap a fi de curs, ja teníem moltes faves, i vam haver de decidir què faríem amb elles. Vam acordar fer faves a la catalana, però com que aquesta recepta s’hi posa ventresca i botifarra negre de porc, i a la nostre classe hi ha la Kadi, en Hamidou, i l’Orogia que no en poden menjar, doncs vam pensar que hi podríem posar salsitxes de pollastre, així ells també en podrien menjar.
INGREDIENTS:
- Salsitxes
 - Cebes
 - Faves de l’ hort
 - Alls
 - Marduix
 - Menta
 - Sal
 - Oli
 - Aigua
 
PROCÉS:
- Fregir les salsitxes.
 - Tallar les cebes.
 - Triar les faves (les petites i les grans).
 - Pelar els alls.
 - Posar els alls amb les cebes i sofregir-ho una mica.
 - Afegir-hi les faves, i una mica d’aigua.
 - Posar menta, marduix i una mica de sal.
 - Tapar-ho i deixar-ho coure una mitja hora o una mica més.
 - Afegir-hi les salsitxes quan les faves estiguin quasi cuites.
 
Finalment ens les vam menjar i eren boníssimes!
								









 





































