ACTIVITATS FINAL DE CURS

Sense haver-nos adonat el final de curs ha arribat i hem de dir que ens ho hem passat molt bé! Hem  vist un espectacle de teatre amb un robot lleó, els nens i nenes de sisè ens han organitzat una gimcama la mar de divertida i l’últim dia alguns nens i nenes van preparat números de circ a l’ambient de cos i moviment. L’Ós pelut també ens va venir a veure i estem molt contents de saber que ja sap tornar a casa seva! Estem desitjant agafar forces aquest estiu i tornar plens d’energia al setembre! Bones vacances!

SORTIDA A CAN POU

Després d’una setmana patint si plouria o no aquest dijous vam poder anar a Can Pou, un lloc molt especial on hem trobat una india!

Yamuna ens ha explicat moltes coses, fins i tot coneix al nostre amic Ós Pelut! Ens vam fer una cinta d’indi, ens vam maquillar i vam participar en un ritual de la pluja.

A part vam poder veure i tocar alguns animalets que estaven per allà, com cabretes i ovelles… ens ho hem passat d’allò més bé!

 

 

DIMONI 2018

Aquí teniu fotografies d’algunes activitats que hem fet amb motiu de les festes de Badalona. A l’ambient d’art hem fet un concurs de dibuix per dissenyar el dimoni que portarien a la platja els nens i nenes de P4 i P5. El dibuix guanyador ha estat el del Mario de la classe dels castellers, però entre tots l’hem fet i ens ha quedat la mar de bé!

D’altra banda els nens i nenes de P3 hem anat a la platja a jugar amb la sorra i hem passat una bona estona allà!

NADAL 2017

Durant aquests dies hem fet moltes activitats diferents al nostre dia a dia. Hem fet cagar el tió, hem cantat davant les famílies, hem rebut la visita del patge reial… tot un seguit d’experiències que ens han emocionat i ens ho fa fet passar d’allò més bé! Sort uqe tenim uns quants dies per descansar i reposar forces pel proper trimestre!

SORTIDA A LA FRUITERIA

Timbalers i Dragolins hem fet aquests dies una sortida a la fruiteria del barri.

Prèviament vam elaborar una llista de la compra per decidir quines fruites comprar i hem practicat a l’escola jugant a fer de botiguers, amb fruites, cistells i diners.

Aprofitant aquesta ocasió hem pogut veure altres botigues i ens hem adonat que els cartells ens han ajuden molt a saber què venien i què podíem trobar. I com hem caminat molt, després ens hem divertit una estona jugant a un parc del barri.

Un cop a classe  hem observat, tocat, olorat i dibuixat totes les fruites per finalment fer la part més important de tot…menjar-nos-les! Ens ha agradat molt tot i estem esperant ansiosos la propera sortida!