DIMONI 2018

0

Aquí teniu fotografies d’algunes activitats que hem fet amb motiu de les festes de Badalona. A l’ambient d’art hem fet un concurs de dibuix per dissenyar el dimoni que portarien a la platja els nens i nenes de P4 i P5. El dibuix guanyador ha estat el del Mario de la classe dels castellers, però entre tots l’hem fet i ens ha quedat la mar de bé!

D’altra banda els nens i nenes de P3 hem anat a la platja a jugar amb la sorra i hem passat una bona estona allà!

JORNADES D’ENJARDINAMENT

0

Durant tres dies famílies, infants i mestres hem estat treballant al pati d’infantil plantant flors i plantes a les jardineres i realitzant activitats relacionades amb el tema. Tots hem gaudit del moment i el més important de tot, ens ha quedat un pati preciós! Ho voleu veure?

 

TALLERS P3

0

Tres tardes a la setmana els nens i nenes de Timbalers i Dragolins fem tallers on manipulem materials i fem activitats de grafomotricitat, reconeixement del nom… Ens barregem per equips i ens ho passem d’allò més bé!

 

 

SORTIDA A LA GRANJA P3

0

La setmana passada Timbalers i Dragolins vam anar a Can Montcau a fer una activitat de descoberta de la granja. Vam veure molts animals i els vam poder tocar i donar de menjar… fins i tot vam munyir una vaca! No us ho creieu? Aquí teniu les fotos que ho demostren!

NADAL 2017

0

Durant aquests dies hem fet moltes activitats diferents al nostre dia a dia. Hem fet cagar el tió, hem cantat davant les famílies, hem rebut la visita del patge reial… tot un seguit d’experiències que ens han emocionat i ens ho fa fet passar d’allò més bé! Sort uqe tenim uns quants dies per descansar i reposar forces pel proper trimestre!

PHOTOCALL NADAL

0

Durant aquestes últimes setmanes els nens i nenes d’educació infantil han trobat un photocall de nadal a l’ambient d’art.

Qui portava el barret feia de fotògraf i els altres anaven fent de models amb motius nadalencs. Han pogut provar moltes coses i han sortit fotos de tota mena, pero sobretot tothom s’ha divertit de valent!

SORTIDA A LA FRUITERIA

0

Timbalers i Dragolins hem fet aquests dies una sortida a la fruiteria del barri.

Prèviament vam elaborar una llista de la compra per decidir quines fruites comprar i hem practicat a l’escola jugant a fer de botiguers, amb fruites, cistells i diners.

Aprofitant aquesta ocasió hem pogut veure altres botigues i ens hem adonat que els cartells ens han ajuden molt a saber què venien i què podíem trobar. I com hem caminat molt, després ens hem divertit una estona jugant a un parc del barri.

Un cop a classe  hem observat, tocat, olorat i dibuixat totes les fruites per finalment fer la part més important de tot…menjar-nos-les! Ens ha agradat molt tot i estem esperant ansiosos la propera sortida!

 

PRIMERS DIES ALS AMBIENTS

0

Famílies,

Després del temps pertinent d’adaptació hem començat a fer ambients tots els nens i nenes d’educació infantil! Ja haviem anat fent coses però ara ja podem dir que tornem al nostre dia a dia de triar activitats i propostes i moure’ns lliurement pels diferents espais, teniem tantes ganes! Aqui teniu algunes fotos de les diferents activitats que estem fent.

 

Go to Top