CÀSTING “ESTIU 1993″

La productora de cinema Inicia Films realitzarà un càsting a les nenes de P5, 1r i 2n de la nostra escola per rodar una escena d’una pel·lícula dirigida per Carla Simón, exalumna de l’escola.
Ja se us ha fet arribar la informació a les famílies de les nenes d’aquests cursos i recordeu que qui l’interessi cal concertar hora al telèfon que se us ha proporcionat.

Publicat dins de General | Envia un comentari

PREMI BALDIRI REIXAC

La nostra escola està d’enhorabona!
Hem obtingut un dels premis Baldiri Reixac, en la modalitat d’alumnes. Es tracta del treball realitzat pels professors i alumnes de CM, titulat “Itineraris de natura”. El premi té una dotació econòmica de 700 €. L’import del premi es destinarà a materials adreçats a l’ensenyament-aprenentatge. El lliurament del premi es farà a l’Espluga de Francolí el dia 7 de juny.
Moltes felicitats!

Publicat dins de General | Envia un comentari

CONCURS APILO XII

Des de l’escola volem donar les gràcies a totes aquelles persones i famílies que heu col·laborat en la recollida de piles i bateries portàtils. Quan sapiguem el resultat del concurs ja us ho farem saber.

Publicat dins de Notícies | Envia un comentari

Sant Jordi 2015

El passat 23 d’abril, vam celebrar a l’escola el Sant Jordi. Al matí, just després del pati, els alumnes de primària ens vam posar a fer el joc de poesia. Es tractava de trobar un poema per grups, per després fer-ne una representació a davant de tots. La veritat, és que ho van fer molt bé!!!
A la tarda va arribar l’hora de l’entrega de premis dels jocs florals, val a dir, que el nivell va ser altíssim!! Un cop acabat, vam fer una berenada conjunta per acabar de celebrar la diada.

Publicat dins de General | Envia un comentari

PROGRAMA I… PER QUÈ?

I ja podeu veure l’últim dels programes que han vingut a gravar a la nostra escola els d’Olot Televisió.
En aquesta ocasió els nens i nenes de 3r van entrevistar el Sr. Josep Pagès, fotògraf i col·leccionista d’antiguitats.

Ens ha agradat molt fer totes aquestes entrevistes. Donem les gràcies a OTV per donar-nos la possibilitat de participar en aquest programa i a tots els convidats per fer-ho possible!

Cliqueu l’enllaç per veure l’entrevista al Sr. Josep Pagès.
Programa I…per què? Sr. Josep Pagès

Publicat dins de General | Envia un comentari

NOVA DECORACIÓ A L’ENTRADA

Des de dissabte passat, a l’entrada de l’escola disposem ja de la nova decoració feta per l’AMPA del nostre centre. Els dibuixos de la base han estat realitzats per tots els alumnes de l’escola.
Moltes gràcies a tots els pares i mares que heu col·laborat. Cada vegada us supereu més!!!
ENS ENCANTA!!!!

Publicat dins de General | Envia un comentari

PROGRAMA I…PER QUÈ? Entrevista a Josep Llach

Ja podeu veure el programa I… per què? on els nens de 6è van entrevistar al metge digestòleg i especialista en endoscòpies, Josep Llach.

PROGRAMA I… PER QUÈ? Sr. Josep Llach
Esperem que us agradi!

Publicat dins de General | Envia un comentari