VII Caminada de l’escola

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar la informació de la caminada que organitza l’AMPA el proper 28 de maig.VII-CAMINADA-DE-L_escola

Publicat dins de Notícies | Deixa un comentari

GUIA D’ACTIVITATS D’ESTIU- ACTIVA L’ESTIU 2017

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar l’enllaç de les activitats d’estiu – activa l’estiu 2017 que ha publicat el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa. Per motius de sostenibilitat no s’ha fet l’edició en paper.

http://ime.olot.cat/wp-content/uploads/2017/04/ActivaEstiu-2017-2A.pdf

Activa l'estiu 17

Publicat dins de General, Notícies | Deixa un comentari

AJUTS DE MENJADOR I DESPLAÇAMENT PER AL CURS 2017/18

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que s’ha obert la convocatòria per sol·licitar els ajuts de desplaçament i menjador per al curs 2017/18. El termini de presentació és del 8 al 31 de maig. Els vostres fills us portaran el díptic informatiu.També us informem que si esteu interessats en sol·licitar-ho podeu demanar els impresos a la secretaria del centre. També us recordem que hi ha un horari d’atenció per ajudar a les famílies a omplir la sol·licitud. L’horari al nostre centre és el dia 25 de maig de 10.45 a 11.30h i cal demanar hora prèvia.

Publicat dins de Notícies | Deixa un comentari

Venda de roses i punts de llibres

El diumenge 23 d’abril, dia de Sant Jordi, com ja és tradicional a la nostra escola, l’alumnat de 6è ven roses i punts de llibre a la plaça per ajudar a pagar les colònies que es porten a terme a cicle superior.
Des d’aquí us volem donar les gràcies per a la vostra col·laboració.

Publicat dins de Activitats d'escola | Deixa un comentari

Sant Jordi

Diumenge és Sant Jordi, i com que no és dia d’escola, avui hem celebrat la diada.
Al matí, hem fet dues activitats diferents. Els alumnes d’infantil han anat a la biblioteca on la Laia els ha explicat un conte, i després n’han pogut veure i mirar d’altres. La resta d’alumnes, han fet el ja tradicional joc de la poesia, on es reparteixen en grups i cada un ha de representar una o diverses poesies, en aquest cas, de Ricard Bonmatí. Cada any ens trobem amb uns actors i actrius més professionals. Mireu mireu!

A la tarda, hem fet l’entrega de premis dels Jocs Florals: dibuix, prosa, poesia i fotografia. Moltes felicitats als guanyadors, i a la resta de participants.

Bona Diada a tothom!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Visita de l’escriptor Ricard Bonmatí

El dimarts 18 d’abril ens va visitar l’escriptor i poeta Ricard Bonmatí.
Prèviament els diferents cursos havien treballat algunes de les seves obres. Durant tot el dia va fer diferents tallers per cicles on ens va transmetre, amb passió i energia, la importància de la literatura, tant la narrativa, com la poesia, com el teatre. Amb ell vam aprendre també com treballar les emocions, com expressar-nos, la rellevància del gest,…
Va ser una jornada molt profitosa que de ben segur ens servirà de cares al futur.
Algunes de les seves obres que hem treballat són: Contes populars catalans, En cap cap cap, Estimades feres i La llegenda de Sant Jordi.

Publicat dins de Activitats d'escola | Deixa un comentari

ORIENTANYERROS 2017

El dissabte 8 d’Abril uns quants alumnes de l’escola vam participar a l’Orientanyerros 2017. Com segueix la tradició ja fa uns quants anys, els alumnes van poder aplicar tot el que vam estar practicant sobre les curses d’orientació a l’escola. Des d’aquí volem felicitar a l’organització, volem agrair a l’AMPA pel suport donat i com no, als alumnes que van participar. Des d’alumnes de P3 realitzant al correxic fins a ex alumnes de l’escola participant als circuits per a més experts. Enhorabona!
També volem felicitar particularment als alumnes que van aconseguir fer podi i emportar-se els premis: Icària Fornés, Berta Colomer, Anna Güell, Arnau Soler i Mauro Jallow. Moltes felicitats a tots!
Va ser una matinal molt divertida i diferent.
Moltes gràcies a tothom!

Publicat dins de Activitats d'escola | Deixa un comentari