PROGRAMA I… PER QUÈ?

I ja podeu veure l’últim dels programes que han vingut a gravar a la nostra escola els d’Olot Televisió.
En aquesta ocasió els nens i nenes de 3r van entrevistar el Sr. Josep Pagès, fotògraf i col·leccionista d’antiguitats.

Ens ha agradat molt fer totes aquestes entrevistes. Donem les gràcies a OTV per donar-nos la possibilitat de participar en aquest programa i a tots els convidats per fer-ho possible!

Cliqueu l’enllaç per veure l’entrevista al Sr. Josep Pagès.
Programa I…per què? Sr. Josep Pagès

Publicat dins de General | Envia un comentari

NOVA DECORACIÓ A L’ENTRADA

Des de dissabte passat, a l’entrada de l’escola disposem ja de la nova decoració feta per l’AMPA del nostre centre. Els dibuixos de la base han estat realitzats per tots els alumnes de l’escola.
Moltes gràcies a tots els pares i mares que heu col·laborat. Cada vegada us supereu més!!!
ENS ENCANTA!!!!

Publicat dins de General | Envia un comentari

PROGRAMA I…PER QUÈ? Entrevista a Josep Llach

Ja podeu veure el programa I… per què? on els nens de 6è van entrevistar al metge digestòleg i especialista en endoscòpies, Josep Llach.

PROGRAMA I… PER QUÈ? Sr. Josep Llach
Esperem que us agradi!

Publicat dins de General | Envia un comentari

ORIENTANYERROS 2015

El dissabte, 28 de març, a la parada del Jonquer es va realitzar la 2ª cursa d’orientació amb un rècord de participació: + de 300 inscripcions!! Va ser un gran èxit i no cal dir que els nostres alumnes se’n van sortir molt bé després d’haver fet unes quantes sessions de formació a l’hora d’Educació Física.
Gràcies a tots els que des de l’escola van treballar en l’organització i a les entitats col.laboradores per fer possible aquesta segona edició de la cursa!
Associació esportiva Gastant Keks, AMPA, Ajuntament, Consell Esportiu de la Garrotxa, Federació de curses d’orientació de Catalunya..

Publicat dins de General | Envia un comentari

Jocs del món

Ja s’ha acabat el segon trimestre, i ho hem celebrat amb molta alegria. Com que hem estat treballant el món en el projecte de centre, avui hem fet un tastet d’un munt de jocs d’altres països. Hem estirat a corda, hem ballat el Limbo, hem tirat bitlles, i fins i tot amb 5 pedres, hem après a jugar i passar l’estona.
Un cop acabats els jocs, hem fet una berenada per dir-nos “a reveure” i “bona Setmana Santa”.

Publicat dins de General | Envia un comentari

El circ

Els alumnes de 6è ens han preparat un gran espectacle. Com que avui era l’últim dia del trimestre, i ells havien estat treballant a educació física activitats pròpies del circ, avui ens les han mostrat en un espectacle que ni el “circ du soleil”!! Hi ha hagut màgia, malabars, equilibrisme, i molt de riure!!

Mireu quina patxoca que feien!!

Publicat dins de General | Envia un comentari

Posa’t les ulleres!

Una de les activitats d’aquest final de trimestre, va ser un taller anomenat “posa’t les ulleres”. En aquest taller, els més petits van conèixer l’Inclu, un personatge que ens va ensenyar que a tot el món hi ha gent diferent, però que tots, en el fons, som iguals. També van aprendre una cançó molt bonica sobre aquest tema.
Els més grans van aprendre com actuar en situacions més quotidianes. Deixar seure la gent gran quan no hi ha seients lliures, ser amics de tothom….fins i tot ells mateixos s’havien de crear la seva pròpia cançó en grups, o ordenar frases, seqüències o explicar fotografies.

Publicat dins de General | Envia un comentari