Preparació viatge 4t ESO a Londres

El proper diumenge 18 de març els nostres alumnes de 4t d’ESO començaran el seu esperat viatge de final de promoció a Londres.

A part de poder visitar aquesta magnífica ciutat, els nostres alumnes s’allotjaran en cases particulars de manera que tindran l’oportunitat de conviure amb famílies angleses.

Us adjuntem el document que es va projectar en la passada reunió informativa per tal de preparar aquest viatge.

viatge 4t ESO Londres 2017_18

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Activitats d’estiu de l’ICE de la UAB

Dins de l’oferta programada d’activitats d’estiu de l’ICE de la UAB hem distingit una proposta de cursos per a alumnat de secundària (3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius).

L’objectiu és oferir un espai d’iniciació i de coneixement a través d’activitats científiques, tecnològiques i socials amb una dimensió pràctica rellevant i amb connexió amb la recerca i el coneixement generat a la pròpia universitat.

Podeu trobar el llistat de cursos, i accedir als programes i al formulari d’inscripció, en aquesta pàgina http://www.uab.cat/web/formacio/activitats-d-estiu/estiu-2018-1345748269669.html

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Portes obertes 2018 ESO

Les Jornades de Portes Obertes d’ESO pel curs 2018-19 es faran els propers dies 5 i 6 de març a les 18:30 hores.

Dilluns 5 de març (Escola del Mar/Font d’en Fargas/Parc Guinardó)

Dimarts 6 de març (Estel Guinardó/Arc Iris/Pit Roig)

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Avaluació competències proves 4t ESO

Us recordem que demà i demà passat els alumnes de 4t d’ESO faran les proves d’avaluació de 4t. En teniu la informació en el següent enllaç:

INFORMACIÓ FAMÍLIES PROVA 4t ESO

Avui hem repartit als alumnes el full d’informació per a l’estudiant.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Avui tornen els nostres alumnes de 1r i 3r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO que estaven a Port del Comte han sortit a les 16:00 i l’hora prevista d’arribada és sobre les 19:00 a l’avinguda Maragall.

Els alumnes de 3r d’ESO que estaven a França ja són al tren que surt Lyon amb destinació Barcelona. Està previst que arribin a l’estació de Sants sobre les 21:30.

Han estat dues experiències magnífiques pels alumnes i des d’aquí volem donar les gràcies a tots els que ho han fet possible: famílies, alumnes i sobretot als professors que els han acompanyat.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Projecte Implica’t amb la Fundació ADSIS

Som les alumnes de 4t d’ESO que col·laborem amb la fundació Adsis i estem fent un projecte anomenat Implica’t en el qual pensem activitats per poder recaptar diners i obrir un hort a una comunitat de Gàmbia.

Ens reunim cada dimecres amb la Laura, que és qui ens ajuda i ens acompanya a les sessions, però donant-nos tota la llibertat per decidir les activitats i els projectes. De moment  hem fet dues activitats, una va ser la xocolatada de comerç just que vàrem fer a l’hora del pati a l’institut i per l’altre vam anar a l’escola de la mare d’una col·laboradora del grup posant una paradeta amb galetes de decoració nadalenca, artesanies de les dones gambianes, tallers de henna… tot per arribar al nostre objectiu i poder aportar el nostre granet de sorra.

Ara estem duent a terme un projecte d’elaboració de bosses amb un estampat feminista creat per nosaltres i les distribuirem, tant  a paradetes com a activitats que fem nosaltres on, si voleu participar, podreu comprar-les.

Seguirem informant! Gràcies!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Esquiada a Port del Comte

Els nostres alumnes de 1r d’ESO ja han arribat sense problemes a les pistes d’esqui de Port del Comte. En aquests moments ja estan esquiant i gaudint d’un magnífic dia. Podeu veure algunes fotos a Formigueig Digital

Podeu intentar identificar-los a través de les càmeres cam que hi han a les instal·lacions de Port del Comte.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Comença l’intercanvi de 3r d’ESO a França

Els nostres alumnes de 3r d’ESO que participen en l’intercanvi de França ja es troben al poble de La Ravoire. Podeu veure algunes fotos a Formigueig Digital.

Avui han viatjat amb AVE fins a Lyon i posteriorment han fet arribat a La Ravoire amb autocar. Una jornada molt llarga i intensa. Molts records des de França.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Bon Nadal i feliç any 2018

L’institut romandrà tancat per vacances de Nadal fins el diumenge 7 de gener de 2018. Reprendrem l’activitat lectiva el dilluns 8 de gener a les 8 del matí.

Us desitgem molt bones festes i un feliç any 2018.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Our english blog

Des del Departament de Llengües estrangeres comencem un nou blog en anglès per promoure activitats en la llengua de Shakespeare:  Our english blog

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari