P3 inventa un personatge de conte.

Entre tots els alumnes de la classe dels Peixos hem creat un personatge màgic d’un conte. Cada infant ha pensat i ha dibuixat un element que després hem pintat.
Hem fet un treball en equip, hem respectat les produccions dels altres, hem esperat el nostre torn … tot això gaudint i passant-ho bé.
Estem orgullosos del nostre resultat. A veure que us sembla!!!

DSCN0790_657x876

DSCN0792_657x876

Tallers d’ed. infantil

Com els darrers tres anys, els nens de P3, P4 i P5 tornen a reprendre el treball per Tallers.
Els dimecres, dies de tallers (de 11’30h a 12’30h) proposem activitats lúdiques i creatives.
L’objectiu principal és:
* aprendre a relacionar-se amb altres nens i nenes de diferents grups i edats ( per això barregem en grups de 15 infants, els alumnes de P3, P4 i P5).
* aprendre a treballar junts i ser autònoms en espais diferents de l’aula i amb altres mestres que acompanyaran el grup en aquest procés d’aprenentatge.
Aquest any els tallers que fem són els següents : danses, volum, disfresses, fotografia i construccions amb tubs. Tots els infants realitzen tots els tallers de dues sessions que finalitzaran al mes de juny.
Per que us feu una idea, us deixem unes imatges de tres d’aquests tallers, properament afegirem les dels altres.

Taller de disfresses
Taller de fotografia
Taller de construcció amb tubs

El monstre de l’alumini.

Benvolgudes famílies:
Recentment hem començat a formar part de la xarxa d´ escoles per la sostenibilitat (XES de Ripollet) i per aquest motiu hem iniciat una campanya de conscienciació de la no utilització massiva del paper d´alumini.
Possiblement, els vostres fills ja us han informat sobre les mides que la comunitat escolar del Gassó vol prendre, per tant nomès afegir que, sis plau, no porteu l´ embolcall de l´ entrepà en paper d´ alumini, sinó que feu servir alternatives més ecològiques com el Boc and roll; carmanyoles, paper de cuina o film de plàstic.

alumini

Gràcies per la participació.

Entre tots farem un món més sostenible.

ESCOLA GASSÓ I VIDAL

SORTIDA AL POBLE ESPANYOL (3r, 4t, i 5è)

El dimecres 18 de febrer els alumnes de cicle mitjà i 5è vam visitar el Poble espanyol. Aquesta sortida està relacionada amb el projecte que estem treballant enguany: “Ciutats de la península ibèrica i del món”.

La visita ha estat molt interessant, primer els monitors ens han acompanyat per les diferents comunitats i ens han explicat un munt de coses relacionades amb els carrers, les cases, el clima…
Després, en petit grup hem realitzat missions pel poble espanyol, ens han donat un mapa i un llibret amb pistes i havíem de trobar cases, escuts, materials…

Ha estat una experiència molt interessant i divertida i hem aprés una mica més sobre la diversitat de la península!!
Nens i nenes de cicle mitjà i 5è.

Aquí us deixem fotos d´aquest dia tan intens!!
IMG_1485

(+imatges)

Arriba el Rei Carnestoltes !!!

Amb l’arribada imminent del Rei Carnestoltes tota l’escola es prepara i després de guarnir el centre s’organitzen tallers inter-cicles:

El dijous al matí, els alumnes de cicle superior junt amb els de cicle mitjà fan: maquillatge, jocs tradicionals, dansa japonesa i uns imants de nevera molt divertits. Els alumnes d’ed. infantil esmorzen truita i botifarra d’ou.
A la tarda, arriba el Rei Carnestoltes i tots sortim al pati “molt elegants” a rebre’l i a escoltar el pregó que han preparat els companys de 4t.

El divendres al matí els alumnes d’educació infantil i els de cicle inicial fan uns tallers on preparen dolços, construeixen una joguina i viuen una aventura d’indis.
A la tarda, torna a venir el Rei Carnestoltes i l’acomiadem tots junts després d’escoltar el judici que li fan els companys de 6è (aquest curs ha estat un judici DE PEL.LICULA!!!)
Imatge de previsualització de YouTube
Tallers Ed. inf.-CI
Tallers CM-CS
Pregó
Judici

La Mónica i la Laura visiten P4.

A la classe de les tortugues hem tingut un matí molt especial, han estat amb nosaltres la Mónica (mare de la Lucía) i la Laura (mare de l’Oriol). Ells estan molt contents perquè les seves mares estan embarassades i aviat neixeran els seus germanets. Hem pogut veure les seves ecografíes, tocar les seves panxes, fer moltes preguntes… i com que estan molt àgils han ballat amb nosaltres unes danses!
DSCN0131_670x502
Moltes gràcies per la vostra visita!
Aquí teniu un petit reportatge fotogràfic de la sessió.