P3. Classe dels peixos.

A la classe de P3 han arribat 3 peixos de colors, per això ens diem la classe dels peixos, i entre tots els cuidarem.
DSCN1719_979x734 A una sessió de plàstica hem fet moooooooltes bombolles de colors !!! i a una altra hem pintat peixos. Ara ja tenim un passadís ben bonic !!!
(+imatges)

( Aquí teniu l’enllaç a les imatges de la reunió de pares)

Ja ha arribat la tardor!!

IMG_1614
Els nens i nenes de cicle mitjà celebrem l’arribada de la tardor veient, tocant i menjant alguns fruits propis d’aquesta estació.

En Joan de 4t ha portat moltes pinyes amb els pinyols que encara no havien caigut. Les hem observat i hem tret els pinyols. També hem obert magranes madures, molt típiques de la tardor i les hem menjat… Ummmmm, què bones!!!

Ens ho hem passat molt bé! Aquí deixem unes quantes imatges de l’experiència, esperem que us agradi!

Nens i nenes de cicle mitjà

P4. Classe de les tortugues.

Comencem un nou curs!!!
Aquest any estem a la classe de les Tortugues. Avui una mestra de l’escola ens ha portat una sorpresa, una TORTUGA molt gran que viu al jardí de casa seva. L’hem observat, l’hem tocat, l’hem dibuixat, l’hem vist passejar pel terra de la classe i dins de l’aigua …
Una experiència molt bonica.
DSCN1366_876x657
(Més imatges)

TROBADA DE DANSES 2014-2015

Els nens i nenes de cicle mitjà ens ho hem passat d´allò més bé a la trobada de danses al pavelló. Hem participat amb altres escoles del poble i el Viver de Montcada.
Hem ballat danses d´arreu del món com ara: Sasha de Polònia, Korobushka de Rússia, la Xampanya del sud de França i moltes
d´altres.
Esperem que us hagi agradat molt i hagueu gaudit tant o més que nosaltres.

Us deixem diferents imatges del ball!!

Jornada de Bottleball al Pavelló. 5è de primària.

El dia 23 de febrer el grup de cinquè de l’ escola Gassó i els grups de quart de l’ escola Anselm Clavé ens vam trobar al matí al Pavelló Municipal Joan Creus per jugar al bottleball. Uns dies abans les dues escoles havíem portat a terme la següent Unitat Didàctica : JUGUEM AL BOTTLEBALL .
Primer els alumnes van portar de casa un pot de sabó de rentar la roba o suavitzant buit. Vam reciclar un pot tot convertint-lo en material per la classe d’ Educació Física. Desprès de tallar-lo , es va decorar lliurement i finalment vam començar la unitat didàctica. La última sessió va ser la trobada amb els alumnes de l’ escola Anselm Clavé. Els equips estaven compostos per nens i nenes de les dues escoles, perquè tots pertanyem al mateix poble! Com vam gaudir tot el matí! Va ser molt divertit compartir aquest temps amb altres nens de Ripollet!. Aquí podeu veure una mostra.
La Professora d’ Educació Física.

EL SISTEMA SOLAR (P5)

…3, 2, 1, O !!! Des de la classe de P5 s’ha enlairat un coet molt especial cap a l’espai, vol recorre tot el sistema solar, i els seus tripulants estan emocionats. Aquí teniu un tasteig del que us ensenyaran a l’exposició del seu projecte de curs:
Imatge de previsualització de YouTube