SORTIDA DE LA TARDOR 18′ E.I/CI

Per fi hem pogut fer la sortida de la tardor! Hem tingut molta sort i ha fet un dia espectacular!!! Hem pogut gaudir molt de la natura: tocant, olorant, mirant i sentint el que teníem al nostre voltant. Collserola estava ple de bolets de totes mides i colors. Aquí us deixem un reportatge de la nostra sortida.

Fotos CI

Concurs fotos terrorífiques

Des de la Comissió de Biblioteca volem agraïr a les famílies i als seus infants per haver participat en el Concurs de fotos terrorífiques. Gràcies a Leyre, Queralt, Àlex, Izan G., Paula G., i Avril per fer-nos passar una estona de por i riures! Fins la propera!

Podeu veure les fotos clicant aqui

La classe dels cotxes visita un taller mecànic del barri. (EI3)

Aquest dimecres vam visitar un taller mecànic del barri. Allí en Juan Manuel ens va ensenyar un cotxe per fora i per sota, i també per dins.
També ens va ensenyar les seves eines i les coses que necessiten els cotxes per funcionar bé: greix, líquids de colors,…
Vam anar amb molt de compte tota l’estona !!!!
Pel camí vam anar fent un tren de parelles per la vorera i pel mig de la rambla Sant Andreu, vam travessar pels passos de vianants mirant molt bé que no vinguessin cotxes, i pels semàfors quan estaven de color verd.
No vam veure tant sols els cotxes del taller, també ens vam fixar en els que estaven aparcats, de quin color eren, en la parada de l’autobús, i en tots els vehicles que circulaven en aquell moment.

Ha estat una sortida molt profitosa !!!
Aquí teniu les imatges.

Primers dies dels nens de EI 3.

Els nens de 3 anys ja han començat a venir a l’escola i mica a mica es van adaptant als nous espais, als nous amics, etc.

Del primer dia el millor va ser anar al pati.
El segon dia  ja vam començar a jugar més tranquils a la classe i avui que és el tercer dia hem començat a introduir alguns hàbits: seure per beure aigua, rentar mans i cara després del pati, fer fil.lera, recollir joguines.

Poc a poc, i cadascú al seu ritme, comencen a estar més tranquils.

Aquí podeu veure totes les FOTOS

BON ESTIU !!!

Ens veiem al setembre:

 • el dia 6 venda de llibres
 • el dia 7 reunions de classe : a les 9h, P4 i P5
  a les 10h, 1r i 2n
  a les 11h, 3r i 4t
  a les 12h, 5è i 6è
  de 12 a 13h els infants de P3 amb els seus pares visiten la classe.
 • el dimecres 12 de setembre comencen les classes del nou curs 2018-2019

Balls de Primavera 2018

Un any més tota l’escola ha “embogit” amb la primavera i dirigits per la Vanessa, la mestra de música, han preparat uns balls amb molta marxa. Aquí teniu el resultat:

Ed. inf. 3 anys “Chiuaua”

Ed. inf. 4 anys “Vivir mi vida”

Ed. inf. 5 anys “Chocolate choco choco”

1r de Primària “Lean on”

2n de Primària “Thriller”

3r de Primària “Fogo”

4t de Primària “Better when I’m dancing”

5è de Primària “Party Rock”

6è de Primària “Mix ego & Swish”

Lletra a lletra. 5è de Primària

El dia de Sant Jordi, els alumnes de 5è van exposar a l’Auditori una feina feta a l’escola sobre els carrers de Ripollet. Des de l’àrea de llengua, de l’entorn, i aplicant les seves habilitats i destreses informàtiques, van presentar un treball ple de color, amb informació dels llocs, una part personal, i una mica de… “chispa”.
Han parlat d’un lloc de neu, de sol i de boira, de gent bona que passeja, viu i recorda.
Properament, podreu veure les feines exposades a la biblioteca.