P5 VA AL CRARC AMB TREN

Els nens i nenes de P5 vam anar d’excursió al CRARC de Masquefa, i vam anar-hi amb tren!

Allà vam veure cocodrils, tortugues, serps, salamandres… i els més atrevits van tocar alguns d’aquests amfibis i rèptils!

Després vam dinar en un parc i vam jugar fins que va ser l’hora d’anar  a l’estació a buscar el tren per tornar cap a l’escola.

FOTOS

RACONS DE JOC

Aquest curs hem inciat una sessió setmanal de racons de joc simbòlic on cada nen/a pot anar a jugar a la classe on vulgui.

Així, cada classe té preparats uns racons de joc (cuineta, botiga, mecànic, lego, construccions, cotxes, animals, disfresses…) i durant aquella estona juguen allà on volen i amb els companys/es que volen, siguin o no de la seva classe.

Quan sona la campaneta, tots recollim i tornem a la nostra classe.

Els nens/es s’ho passen molt bé!

FOTOS

MILLOREM EL NOSTRE PATI!!

Fa uns dies que vam fer canvis en el pati d’infantil, amb l’ajuda de professionals, mestres, pares i nens.

Ara tenim un pati en el que hi ha molts racons per descobrir i passar-ho molt bé! Hi ha un sorral, una cuineta, un rocòdrom, un tipi, una pissarra gegant, un pont de fusta, un gronxador, unes taules d’experimentació…

Els nens i nenes estan més distrets al pati i juguen amb més tranquil·litat!

Voleu veure les fotos?

ACTIVITATS P3

A P3B PER PRIMERA VEGADA, ELS/LES CUINERS/ES, ESTEM DESCOBRINT QUE DIVERTIT ÉS PINTAR AMB TÈMPERA; AMB L’ÚS DEL PINZELL, I HO FEM MOLT BÉ!!!

FOTOS

A P3A JUGUEM AMB LES CONSTRUCCIONS DE FUSTA:

A psico vam fer un circuit amb camins d’equilibri, matalassos, ponts, escales, cèrcols… Quan vam arribar a la classe vam intentar fer el mateix circuit (i altres diferents), però utilitzant peces de fusta!

Va ser molt divertit construir amb peces petites el mateix circuit que abans havíem experimentat amb altres materials més grans.

FOTOS