Premis Sant Jordi 2017

Aquest dimecres 26 d’abril s’han repartit al teatre Núria Espert els premis de Sant Jordi en motiu dels treballs realitzats pels alumnes de les escoles i els instituts de Sant Andreu de la Barca.

L’alumna Clàudia Prudencio de primer s’ha emportat el primer premi del poble en la categoria de primer curs de primària. Felicitats Clàudia!

Aquí podeu veure les fotos:

https://goo.gl/photos/k8HUQaQXWRDdxzKt8

foto sant jordi

 

 

Robòtica amb Bee-bots

Els bee-bots són robots infantils educatius i programables amb un disseny divertit i amb un funcionament molt intuïtiu.

Bàsicament es tracta de programar el robot perquè es desplaci per una superfície que representa un plànol amb uns quadrants. El robot programat pel nen a través d’uns botons arribarà al destí que se li indiqui.

20170303_093942

20170303_093902

img-20170303-wa0006

 

FESTA DE CARNESTOLTES 2017

Tot i la pluja que ha caigut hem pogut fer una petita rua al gimnàs. Els alumnes venien molt divertits lluint les seves disfresses de fruites variades i d’altres temes relacionats amb l’alimentació.

Aquí us deixem les fotos dels grups classes de primària i a sota un enllaç amb altres fotos de la festa. Recordeu que al bloc d’educació infantil les mestres us penjaran les dels petits.

https://goo.gl/photos/STau8NtsgEeH7Wqh7

FOTOGRAFIES DE GRUP CLASSE

PRIMER

primer

SEGON

segon

TERCER

tercer

QUART

quart

CINQUÈ

cinque

SISÈ

sise

 

 

Setmana de Carnestoltes

Divendres 17 de febrer els alumnes de sisè han fet el pregó del Rei Carnestoltes. Comença la setmana més esbojarrada amb les següents ordres:

Dilluns 20: Fes-te notar, armilla reflectant i cabell pintat has de portar!

Dimarts 21:  Coses amb rodes. farem un circuit de  patinets al pati de primària. Els nens d’infantil poden portar un cotxet de joguina.

Dimecres 22: dia esportiu, xandall i bambes.

Dijous 23: Dia de la mandra, pijama i peluix.

Divendres 24: Venim disfressats. Recordeu que aquest any el tema de l’escola és l’alimentació tot i que els nens poden anar del que els hi agradi.

 

img_2203img_2206

Xocolatada solidària pel càncer infantil

Avui 1 5 de febrer és el dia del càncer infantil.

L’escola ha volgut participar en una iniciativa per recollir fons per la investigació d’aquesta malaltia. La proposta era fer una xocolatada solidària i hem recollit 392€ que ingressarem en un compte titularitat de l’hospital Sant Joan de Déu.

Gràcies a tots els que heu col·laborat i a les mares que han repartit la xocolata!

img-20170215-wa0000

img-20170215-wa0006

CELEBREM EL DIA DE LA PAU

Dilluns 30 de gener es celebra el dia de la pau.

Els alumnes d’infantil han celebrat aquest dia amb una petita trobada a la Plaça de la Pau amb els nens i nenes de l’escola bressol Ntra. Sra del Carme.

https://goo.gl/photos/DCi4bvGBe9F5GgYf7

Els alumnes de primària han baixat al pati i han llançat globus en forma de cors plens de missatges per un món sense conflictes, en que el dia de la pau no només sigui un dia si no un exemple de la convivència diària.

https://goo.gl/photos/tiQdJ7RsRUGA9Lap8

img_2150

Bloc realitzat pels mestres de l'escola