Dolors Bonal premi Oriol Martorell 2015 atorgat per la Fundació l’Atlàntida

Dolors Bonal, premi Oriol Martorell

Dolors Bonal, premi Oriol Martorell

Dolors Bonal i de Falgàs, pedagoga, mestra de música, fundadora de l’Escola de Música l’Arc de Barcelona, introductora del mètode Orff a Catalunya i renovadora de la pedagogia musical a Catalunya, especialment a partir de la dècada dels setanta, ha estat distingida amb el Premi Oriol Martorell de pedagogia musical que justament s’ha instituït aquest any per part de la Fundació l’Atlàntida i l’Escola de Música de Vic per reconèixer la trajectòria i l’aportació de personalitats que hagin tingut una clara ascendència en la innovació i la millora de la pedagogia musical al nostre país. L’acte de lliurament tindrà lloc el proper dissabte, 6 de juny, a les 18h a l’Auditori Joan Anglada de l’Atlàntida. Moltes felicitats a la Dolors, a la seva família i, d’una manera especial, a l’Escola de Can Ponsic i el centre de música el Xamfrà.

Publicat dins de Darreres Notícies | Envia un comentari

Quim Puertas 1r Premi i Alba Compte menció d’honor al concurs de Girona

Quim Puertas i Alba Compte premiats a Girona

Quim Puertas i Alba Compte premiats a Girona

El percussionista de l’emvic QUIM PUERTAS MASFERRER ha guanyat el 1r Premi de la seva categoria en el XIV PREMIS D’INTERPRETACIÓ que es va celebrar la setmana passada a Girona. En el mateix concurs, i en la modalitat fins a 12 anys, la també violinista de l’escola ALBA COMPTE ROJAS va rebre  una Menció d’honor. Els Premis d’Interpretació de Girona compten, en els darrers anys, amb una notable concurrència d’alumnes de diverses edats i especialitats de l’Escola de Música de Vic i molt sovint han estat reconeguts amb premis i mencions. Des del web felicitem, una vegada més, a en Quim i l’Alba pel seu treball i el seu talent i els desitgem molta sort en els seus projectes futurs. Una felicitació extensiva als seus pares i a en Marc Casas i la Núria Ayats, els seus professors a l’emvic.

Publicat dins de Darreres Notícies | Envia un comentari

Atenció: setmana verda dimarts 12, dimecres 13 i dijous 14

Circular informativa 6

CONSULTEU EL CALENDARI DEFINITIU DE LES PROVES D’ACCÉS 2015

SETMANES VERDES 2015 · VIC

SETMANES VERDES · Què són?
Les setmanes verdes són tres o quatre dies consecutius que s’estableixen d’acord amb el Consell Escolar de l’emvic per al desenvolupament d’activitats extraordinàries relacionades amb el seguiment de l’alumnat. Al llarg d’aquests dies es programen un seguit d’activitats que afecten a una part de l’alumnat.


MODIFICACIÓ D’HORARIS · Per què es modifiquen els horaris?
La programació d’activitats extraordinàries implica la modificació dels horaris habituals perquè tots els professors estan cridats a les activitats de seguiment. La modificació dels horaris també respon a la necessària reorganització de l’ocupació d’aules per tal d’encabir-hi les activitats.


MAIG dimarts 12, dimecres 13 i dijous 14
ESCOLA DE MÚSICA
S’anul·len totes les classes a excepció dels grups de Llenguatge de Nivell Elemental escolars (de 9 a 17h), els grups de Sensibilització P5 i els grups de Preparació de la Prova d’accés al Conservatori que mantenen els horaris habituals. L’Escola Coral (dimecres a 2/4 de 7) mantindrà l’assaig habitual per a la preparació de la seva intervenció a la Producció emvic d’aquest maig.
ATENCIÓ: Es restituirà la classe d’instrument dels alumnes que faran la prova d’accés al Conservatori el juny 2015.
CONSERVATORI
S’anul·len totes les classes a excepció dels grups de Llenguatge de 1r a 5è de Grau Professional i l’Orquestra de Grau Professional que participarà en la Producció emvic d’aquest mes de maig.

AULES ASSOCIADES

Cada Aula Associada organitza aquests dies de manera independent. Rebreu informació específica des de la pròpia Aula Associada.


JUNY dimarts 9, dimecres 10, dijous 11, divendres 12
ESCOLA DE MÚSICA
S’anul·len totes les classes a excepció dels grups de Llenguatge musical de Nivell Elemental en horari escolar (de 9 a 17h).
CONSERVATORI
S’anul·len totes les classes.

AULES ASSOCIADES

Cada Aula Associada organitza aquests dies de manera independent. Rebreu informació específica des de la pròpia Aula Associada.


SESSIONS LECTIVES · Perdem sessions lectives?
La normativa interna establerta per acord amb el Consell Escolar determina l’obligat acompliment d’un mínim de sessions lectives. La normativa oficial del Departament d’Ensenyament estableix un mínim de 30 sessions lectives per curs però en el cas de l’emvic ja fa tres cursos que es va establir un mínim de 32 sessions lectives.
Les 32 sessions lectives estan garantides independentment de les Setmanes Verdes i de tota manera, si per altres incidències de calendari, no s’arribés a l’acompliment de les 32 sessions en les classes d’instrument, està prevista la restitució de les classes. Del còmput de les sessions lectives en podeu parlar directament amb el vostre professor d’instrument.


CONVOCATÒRIA · Quins alumnes són convocats?
L’Escola de Música i el Conservatori estableixen una ordenació anual del seguiment d’alumnat. D’aquest seguiment per sectors d’alumnat us n’informem tot seguit encara que en rebreu la convocatòria detallada a través del vostre tutor.


MAIG dimarts 12, dimecres 13 i dijous 14
AUDICIONS DE SEGUIMENT D’INSTRUMENT DE NIVELL ELEMENTAL
Els alumnes de SEGON en disposició d’accedir al mòdul 45 minuts el curs 15-16
Els alumnes de TERCER que estiguin cursant el mòdul de 45 minuts d’instrument i tots aquells en disposició d’accedir al mòdul de 45 minuts el curs 15-16
Tots els alumnes de QUART I CINQUÈ independentment del mòdul lectiu d’instrument
PROVES D’INSTRUMENT DE GRAU PROFESSIONAL
Tots els alumnes de SISÈ de Grau Professional


JUNY dimarts 9, dimecres 10, dijous 11, divendres 12
AUDICIONS DE SEGUIMENT D’INSTRUMENT DE NIVELL MITJÀ
Tots els alumnes de SEGON I QUART independentment del mòdul lectiu d’instrument
Tots els alumnes de Nivell Mitjà que estiguin cursant el mòdul de 45 minuts d’instrument i tots aquells en disposició d’accedir mòdul de 45 minuts el curs 15-16
PROVES D’INSTRUMENT DE GRAU PROFESSIONAL
Tots els alumnes de Grau Professional


TUTORIA
La informació personalitzada del tutor serà fonamental per al bon funcionament d’aquestes jornades. Per sobre d’aquesta normativa general de centre s’imposaran les consignes del professor tutor.

Publicat dins de Darreres Notícies | Envia un comentari

La Jazz Band i Combos de l’emvic al 17è Festival Jazz de Vic

Alumnes de l'emvic al 17è Festival Jazz de Vic

Alumnes de l’emvic al 17è Festival Jazz de Vic

La Jazz Band i diversos combos de l’emvic participaran en el 17è FESTIVAL JAZZ DE VIC que s’inaugura aquest dijous al vespre i on participen importants figures nacionals i internacionals del món del jazz. Per un cantó el diumenge dia 10 al migdia, i a l’escenari Voll-Damm, es farà una mostra de conjunts procedents de les diverses escoles de música de la comarca amb un especial protagonisme pels combos de l’emvic. D’altra banda i ja en el darrer dia del Festival, la Jazz Band de l’emvic oferirà també un concert al mateix escenari el proper diumenge, dia 17 de maig a la una del migdia. No us ho perdeu!

Publicat dins de Darreres Notícies | Envia un comentari