S’ACOSTA EL CARNAVAL!

Ja queda ben poquet per Carnaval!! A la porta de les aules teniu un dibuix de la disfressa del grup dels vostres fills, les educadores han passat algunes informacions en alguns grups de wapps de les classes i també us han anat informant un a un de com es fan i on aconseguir les teles i demés guarniments. Us animo a que participeu activament de la festa i a que us animeu a disfressar-vos del mateix que els vostres fills! A una festa s’ho ha de passar bé tothom!!

La Rua es portarà a terme el dijous 4 de febrer. Indicacions:

 1. Infants que es queden a dinar: a les 15 h. hauria de venir un adult (papa/mama/avi…) a vestir i maquillar el seu fill/a a l’aula. Si hi hagués cap nen que no fos possible parleu amb la vostra educadora i ho farà ella.
 2. Infants que no es queden a dinar: A les 15,30 h han d’estar a l’aula disfressats i maquillats, amb la companyia d’un adult per nen/a.
 3. Aquesta tarda està permès fer fotografies a la Llar.
 4. La resta d’acompanyants ens poden esperar a la porta del pati (a l’exterior).
 5. A les 15,40 h. iniciarem la Rua.
 6. Quan arribem a la Plaça Llobregat, estigueu atents que anirem cridant a cada grup per pujar a la tarima i el fotògraf ens farà una foto que posteriorment vendrà l’AMPA.

Tota aquella setmana treballarem el Carnaval, així doncs, cada dia hi haurà una prova que realitzar! Són les següents!:

 • Dilluns dia 1 de febrer – cal portar uns tirants llampants!
 • Dimarts 2 de febrer – Cal portar tirites o vendadges posats!
 • Dimecres 3 de febrer – Ens hem de vestir amb el pijama!
 • Dijous 4 de febrer – Farem una Rua
 • Divendres 5 de febrer – Poden venir disfressats del que vulguem!

Per últim us recordem que els dies 8 de febrer (dilluns de carnaval) i divendres 12 de febrer (Santa Eulàlia) la Llar romandrà tancada.

SEGUIM PLENS D’ENERGIA!!

DURANT AQUEST MES D’OCTUBRE HEM INICIAT LES PRIMERES ACTIVITATS, HEM COMENÇAT A PORTAR A TERME LES RUTINES, HEM COMENÇAT A DUR A TERME ELS HÀBITS QUE ENS PERMETRAN GUANYAR EN AUTONOMIA, I ENS HEM COMENÇAT A SENTIR GRUP!

POC A POC S’ACOSTA EL FRED I AMB ELL MOLTES FAMÍLIES ENS HEU EXPRESSAT LES VOSTRES INQUIETUDS RESPECTE L’HORA DE SORTIR AL PATI. SORTIR A JUGAR A L’AIRE LLIURE ESDEVÉ NO NOMÉS UNA NECESSITAT SINÓ TAMBÉ UNA FONT DE RIQUESA D’EXPERIÈNCIES I POSSIBILITATS. A LA PESTANYA DELS ARTICLES US PRESENTEM UN DE MOLT INTERESSANT! PAS A PAS SEGUIM CREIXENT!

La niñez

——————————————

HEM INICIAT EL CURS 2015 – 16 AMB MOLTA IL·LUSIÓ, AMB GANES DE CONÈIXER ELS NOUS PETITS TRESPINERS I AMB GANES DE RETROBAR-NOS AMB LES CARETES CONEGUDES QUE VAN ACABAR EL CURS PASSAT I QUE CONTINUEN UN ANY MÉS AMB NOSALTRES.

CADA DIA NOVES EXPERIÈNCIES, NOUS SENTIMENTS I NOUS APRENENTATGES.

ELS PRIMERS DIES QUE ACOMPANYEU ELS VOSTRES PETITS DINS DE LES AULES DONARAN PAS ALS PRIMERS MOMENTS ON ES QUEDARAN SENSE LA VOSTRA COMPANYIA, PERÒ AMB EL NOSTRE ACOMPANYAMENT I CONSOL ESPECIALMENT  AMORÓS EN AQUESTS PRIMERS MOMENTS PLENS D’UNA BARREJA DE SENTIMENTS PRÒPIA DEL PROCÉS D’ADAPTACIÓ DELS INFANTS.

POC A POC ELS PLORS ANIRAN DONANT PAS A LES PRIMERES RIALLES, ALS PRIMERS JOCS GAUDITS, I A LA POSSIBILITAT DE COMENÇAR A FER LES RUTINES I ACTIVITATS DEL DIA A DIA. AMB LA MIRADA POSADA EN LES EXPERIÈNCIES ENRIQUIDORES QUE ENS ESPEREN, US ENCORATGEM A DIPOSITAR EN NOSALTRES LA CONFIANÇA, TOT SABENT QUE AQUESTS MOMENTS DIFÍCILS DELS PRIMERS DIES PASSARAN BEN AVIAT.

PODEU COMPTAR AMB NOSALTRES PEL QUE NECESSITEU!!

L’EQUIP

3 thoughts on “S’ACOSTA EL CARNAVAL!

 1. Vanessa Alvaro Solà

  Bon dia,
  Voldria saber quin preu te deixar un nen de 2 anys des de les 07:45 (hora acollida) dinar i fins les 17:00. TOT el dia.

  Gràcies

 2. Equip Els Tres Pins Post author

  Bon dia Vanessa! En breu penjo aquesta informació al blog. Te la he avançat per mail. Una abraçada!

 3. Amanda

  Hola, estoy interesada en saber lo q costaria dejar un bebe de 6 meses desde las 8 hasta las 4. Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *